Чортків online

Про відкриття туристичного сезону в Чорткові говорили на оргкомітеті

23 квітня за ініціативи начальниці  відділу туризму Чортківської міської ради Оксани Свистун відбувся організаційний комітет, на якому обговорювалося питання щодо відкриття туристичного сезону в місті.

На зібранні були присутні: головний спеціаліст відділу з економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Наталія Мостовик,  керівник аматорського молодіжного театру «Mirror» Катерина Чуйко, директор Чортківського замку  Володимир Грицик, директор міського комунального краєзнавчого музею Іван Віват.

«Фестивальне відкриття турсезону часто практикується у різних містах, які вважають себе цікавими для туристів.  Чортків також хоче бачити себе містом відкритим для гостей», – зауважила Оксана Свистун.

Для того, щоб залучити мандрівників до нашого містечка, його слід розрекламувати. Планується, що відкриття туристичного сезону відбудеться у формі блогер-фесту 18-19 травня. На свято хочуть запросити відомих блогерів та фотохудожників, які б могли розповісти про Чортків на національному рівні. 

Цьогоріч, в червні, відзначатиметься 100-ліття Чортківської офензиви, тому організатори вважають, що відкриття туристичного сезону слід пов’язати із цією датою. Зокрема, Оксана Свистун запропонувала щоб весь фестиваль відкриття проводився у стилі ХХ століття.

«Гостей зустрічатимуть актори у національному вбранні ХХ століття, гратиме тематична музика, яку виконуватимуть вуличні музиканти. Буде організовано фотозону, фудкорти та місця для відпочинку і дозвілля», – запропонувала Оксана Адамівна.

Детальніше про концепцію відкриття туристичного сезону говоритимуть на наступних засіданнях організаційного комітету.    

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту