Чортків online

У Чорткові гостюють діти із Польщі

Вчора, 13 травня, на запрошення директора Чортківського міського комунального центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Дорога в життя» Ірини Григораш, за програмою обміну до Чорткова завітали вихованці спеціалізованого шкільного виховального осередку із польського міста Седльце.

Дев’ятеро дітей із двома вихователями – Монікою та Анною – приїхали в Україну на декілька днів, щоб познайомитися із своїми однолітками, дізнатися більше про нашу державу та місто, і весело провести час. Вчителі з Польщі мають змогу обмінятися освітнім та реабілітаційним досвідом із своїми колегами з центру «Дорога в життя».

Діти з радістю прийшли в гості до міського голови Володимира Шматька. Очільник міста розповів, що у Чорткові вже декілька років діє реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю «Дорога в життя». Тут діти отримують належну увагу та кваліфіковану допомогу від чуйних і досвідчений вихователів. Міська влада намагається створити дітям всі належні умови, зокрема зараз проводиться ремонт приміщень, а у близьких планах купівля спеціалізованого автобуса тощо.

Дітвора з Польщі ще декілька днів перебуватиме в Україні. Сьогодні, 14 травня, вони знайомитимуться із Тернополем, відвідають театр та прогуляються містом. До п’ятниці гості перебуватимуть в Чорткові, відвідають ЗОШ І-ІІІ ступенів №6, спілкуватимуться з однолітками.

Представники польського реабілітаційного центру гостинно запросили  вихованців та їх наставників із Чортківського центру «Дорога в життя» у гості, у містечко Седльце для подальшої плідної співпраці.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту