Чортків online

Про роботу комунальних служб

Комунальні служби Чорткова продовжують злагоджено працювати над покращенням стану житлових будинків, об’єктів інфраструктури, проводять благоустрій у всіх куточках Чорткова.

У КП «Парковий культурно-спортивний комплекс» монтували новий дитячий спортивний майданчик, а також ремонтували й фарбували старі гірки та гойдалки у парку ім. І.Франка; здійснюються підготовчі роботи перед встановленням нового фонтану у вхідній зоні парку; підготували та привезли грунт для нових клумб при вході у парк, незабаром висаджуватимуть квіти; зрізали аварійні дерева поруч із пішохідними зонами у парку.

КП «Чортківський ККП» проводять ремонт дорожнього покриття та частково тротуару на вул. Білецькій; триває встановлення тротуару на вул. Січових Стрільців; завершується ямковий ремонт дороги по вул. Подільська, згодом ремонт завершать і на вул. Кн. В.Великого (затримки пов’язані із несприятливими погодними умовами); грейдерували вул. Замкову.

Працівники КП «Чортків дім» лагодили покрівлі будинків по вул. Шевченка, 39 і 84, Незалежності, 63, а також ремонтували електропостачання у будинках по вул. Шевченка, 84 та Незалежності, 63 і 74.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту