Чортків online

.

 

В Чорткові розпочинає свою діяльність ТзОВ  “Західкомсервіс”, яке планує надавати широкий спектр ремонтно-будівельних послуг.

На даний час в товаристві існує потреба в секретарі, майстрі дільниці, слюсарі-сантехніку, двірниках, робітниках з комплексного утримання та прибирання будинків з прилеглими територіями. Для підбору підходящих кандидатур на вакантні посади  14 травня фахівцями Чортківської районної філії Тернопільського ОЦЗ організовано і проведено  міні-ярмарок вакансій, в якому прийняло участь 15 безробітних громадян .

Директор товариства Юрій Верисюк розповів про послуги, які будуть надаватись  мешканцям міста та ОСББ, режим роботи (для двірників-залежно від домовленості з мешканцями будинків, для робітників будівельних професій можливі відрядження) , умови праці. Звернув увагу на вимоги до працівників: добросовісність та відповідальність

На закінчення зустрічі роботодавець  запросив осіб, які зацікавились можливістю працевлаштування, звертатись безпосередньо в офіс організації.

 

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями            О.Яковлєва

 

Рубрики: Оголошення

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту