Чортків online

ПРОЕКТ порядку денного та регламенту роботи шістдесятої сесії

                                                              ПРОЕКТ

 

 порядку  денного та регламенту роботи  шістдесятої   сесії   Чортківської міської ради VІІ скликання,  засідання якої  відбудеться   23 травня  2019 року

 

1.Про затвердження Концепції індустріального парку «Чортків-Захід» та створення індустріального парку «Чортків-захід».

  1. Про затвердження Програми сприяння діяльності та фінансової підтримки структурного підрозділу Тернопільського центру з гідрометеорології гідрологічної станції Чортків на 2019-2020 роки.
  2. Про внесення змін до Плану діяльності Чортківської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік.
  3. Про затвердження переліку об’єктів комунальноївласності територіальної громади міста Чорткова, які підлягають передачі в оренду у 2019 році

5. Про затвердження Програми сприяння діяльності Центру надання  адміністративних  послуг  міста Чорткова на 2019-2020 роки.

  1. Про затвердження меморандумів.
  2. Про надання дозволу на передачу майна комунальної власності.

8.Про надання згоди на придбання шкільних автобусів на умовах співфінансування.

  1. Про внесення змін в рішення міської ради від 12 грудня 2017 № 898 «Про затвердження Програми регулювання чисельності  безпритульних    тварин  у м. Чорткові на 2018-2020 роки»

10.Про внесення змін до Програми підтримки та стимулювання створення ефективних об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста   Чорткова на 2018-2020 рр.

11.Про внесення змін в рішення міської ради від 21 грудня 2018р   № 1323 «Про затвердження Програми відшкодування різниці між розміром тарифу на житлово-комунальні послуги та розміром економічно-обгрунтованих витрат на їх надання для населення міста на 2019-2021 роки».

12.Про затвердження Програми оснащення водопровідних вводів багатоквартирних житлових будинків м. Чорткова вузлами комерційного обліку води на 2019 рік.

  1. Про внесення змін в рішення міської ради від 21 грудня 2018року  № 1324 «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунальних      підприємств міста Чорткова на 2019-2021 роки».

14.Про  внесення змін до рішення міської ради від 26 липня 2018 р. №1144 «Про затвердження Положення про відділ житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури» Чортківської міської ради. 

15.Про  поповнення  статутного  капіталу  комунального підприємства «Парковий культурно-спортивний комплекс» Чортківської міської ради. 

 16.Про внесення змін до рішення міської ради від 12 грудня 2017року № 891 «Про затвердження  Програми розвитку культури  в  м. Чорткові на 2018-2020 роки».

Доповідає: начальник управління  культури, туризму та релігій  міської ради Дембіцька О.І.

 17.Про внесення змін до рішення міської ради від 09 червня 2017 року № 663 “Про затвердження Програми розвитку туризму в місті Чорткові на 2017-2020 роки”.

Доповідає: начальник відділу туризму  Свистун О.А.

  1. Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за І квартал 2019 року.

19.Про затвердження угоди між Чортківською міською радою та Чортківською районною радою.

  1. Про внесення змін і доповнень до рішення міської ради від 21 грудня 2018 року №1355  «Про міський бюджет на 2019 рік».
  2. Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

22.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок.            

23.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  та передача їх у власність громадянам.  

24.Про надання дозволу Управлінню освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (для обслуговування будівлі ДНЗ  № 3), загальною площею 0,9138 га,  по вул. Йосипа Сліпого,2 в  м. Чорткові.  

  1. Про надання дозволу Управлінню освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради на

 складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  

  земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в постійне користування для   

будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (для обслуговування будівлі 

ДНЗ№ 7) загальною площею- 0,9504 га,  по вул. Князя Володимира Великого,26  в  м. Чорткові.  

26.Про затвердження детального плану території для індивідуального гаражного будівництва по  вул. Броварова в м.Чорткові Тернопільської області та надання дозволу Касіяник Олегу Олександровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, площею 0,0066 га.  

27.Про затвердження детального плану території для індивідуального гаражного будівництва  по вул. Олекси Довбуша в м.Чорткові Тернопільської області та надання дозволу Кавчуку Андрію Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної      ділянки у власність, площею 0,0089 га.  

28.Про затвердження детального плану території для індивідуального гаражного будівництва  по вул. Северина Наливайка в м.Чорткові Тернопільської області та надання дозволу Шевченко Олександру  Григоровичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, площею 0,0070 га.  

29.Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури по вул. Тараса Шевченка, 32А в м.Чортків Тернопільської області.  

30.Про затвердження детального плану території (зміна цільового призначення із земель для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд)  під землі будівель комерційного призначення по провулку Копичинецькому, 15А в м.Чорткові Чортківського району Тернопільської області.  

31.Про внесення змін в рішення міської ради від 24.05.2018 р.  № 1084 «Про надання дозволу Чортківському міському  комунальному закладу «Палац дітей та юнацтва» Чортківської  міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації   земельної ділянки  по вул. Івана Франка,2 в м.Чорткові.  

  1. Про надання дозволу Чортківській міській раді на складання технічної документації з інвентаризації

 земельної ділянки площею 0,0346 га  по вул. Незалежності в м. Чорткові.  

  1. 3 Про надання дозволу ТОВ «ОС-НОВА» на укладення договору оренди земельної ділянки

площею 0,5379 га по вул. Білецька,2-В в м. Чорткові.

 

34.Про надання дозволу Галабурді Володимиру Саверійовичу на розроблення проектуземлеустрою   щодо відведення земельної  ділянки орієнтовною площею 0,0046 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Білецька в м. Чорткові.  

  1. Про надання дозволу Середі Анатолію Омеляновичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0032 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул.Незалежності в м. Чорткові.  

36.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) Дзиндрі Тетяні Іванівні площею 0,0600 га для будівництва індивідуальних  гаражів по вул. Дениса Січинського в м. Чорткові.  

37.Про передачу Майданику Олегу Львовичу безоплатно у власність земельних ділянок загальною площею 0,0544 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Монастирська,15 в м. Чорткові.  

38.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,3623 га в постійне користування ОСББ «Князя Володимира Великого, 2» для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Князя Володимира Великого,2 в м. Чорткові.  

39.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0621 га в постійне користування ОСББ «Наш дім – Синенького 5» для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Петра Синенького,5  в м. Чорткові.  

  1. Про надання дозволу Представництву Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території Єврейського кладовища як території історико-культурного призначення по вул. Дмитра Пігути,31-Б – Незалежності, 24-А в м. Чорткові.
  2. Про затвердження комісійного акту Марциніву Юрію Якимовичу щодо непорушення

  межі земельної ділянки  площею 0,0063 га по вул. Млинарська в м. Чортків

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту