Чортків online

5 червня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради, яке провів міський голова Володимир Шматько

На засіданні члени виконкому розглянули 20 питань.

Виконавчий комітет прийняв рішення провести міський конкурс-огляд у сфері благоустрою на звання «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще ОСББ», «Кращий двір».

Проведення конкурсу має на меті підвищити благоустрій міста, розвиток і підтримку ініціативи жителів, які приймають активну участь у роботі по належному утриманню багатоповерхових будинків та прибудинкових територій за місцем проживання. Відповідно до рішення, конкурс-огляд проходитиме з 1 червня по 1 липня. Нагородження переможців відбудеться 12 липня на святкуванні Дня міста.

Заявку на участь можна подати до 25 червня. У ній зазначається адреса об’єкта, що висувається на участь в огляді-конкурсі, назва номінації, прізвище, ім’я, по батькові заявника, контактний телефон. Критерії оцінювання на визначення переможця для кожної номінації будуть дещо відрізнятися, але основними визначено такі:

Кожен вищенаведений пункт оцінюватиметься за 10-ти бальною системою.

Переможці конкурсу у номінаціях «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще ОСББ» та «Кращий двір» будуть нагороджені  відзнаками міського голови (пам’ятними табличками про першість у конкурсі) та спеціальними призами: майданчиком для збору твердих побутових відходів, елементами дитячого майданчика або іншими засобами благоустрою.

Як повідомлялось раніше,  зовнішній вигляд центральної частини міста Чорткова має бути естетичним та привабливим, а вивіски на будівлях – сприяти покращенню візуальних якостей міського середовища, збереженню автентичності та туристичної привабливості головної вулиці.  Відповідно, працівниками відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва розроблено Порядок розміщення вивісок. Цей Порядок затверджений рішенням міської ради ще у листопаді 2017 року.

Відділ містобудування, архітектури та капітального будівництва просив у добровільному порядку демонтувати незаконно встановлені вивіски до 26 травня цього року. Втім, ніхто із підприємців не відгукнувся прохання. Відтак, члени виконавчого комітету надали дозвіл КП «Чортківський ККП» на примусовий демонтаж вивісок та натяжних банерів на будинку по вул. Т.Шевченка, 13 (магазини «Гудок» та «Малюк»).

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту