Чортків online

Протягом місяця у Чорткові обиратимуть найкращий багатоквартирний будинок

Відповідно до рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради міський конкурс-огляд у сфері благоустрою на звання «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще ОСББ», «Кращий двір» проходить з 1 червня по 1 липня.

Проведення такого виду змагань має на меті підвищити благоустрій міста, розвивати і підтримувати ініціативу жителів, які приймають активну участь у роботі по належному утриманню багатоповерхових будинків та прибудинкових територій за місцем проживання.

Заявку на участь можна подати до 25 червня. У ній зазначається адреса об’єкта, що висувається на участь в огляді-конкурсі, назва номінації, прізвище, ім’я, по батькові заявника, контактний телефон. Критерії оцінювання на визначення переможця для кожної номінації будуть дещо відрізнятися, але основними визначено такі:

Кожен пункт, зазначених вище критеріїв, оцінюється за 10-ти бальною системою.

Переможці конкурсу  у номінаціях «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще ОСББ» та «Кращий двір»  будуть нагороджені   відзнаками міського голови (пам’ятними табличками про першість у конкурсі) та спеціальними призами, серед яких наступні: майданчик для збору твердих побутових відходів, елементи дитячого майданчика або інші засоби благоустрою.

Нагородження переможців відбудеться 12 липня на святкуванні Дня міста.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту