Чортків online

У міській раді проходив семінар-тренінг «Набуття знань та навичок щодо окремих адміністративних послуг»

Протягом двох днів, 13 і 14 червня, у сесійній залі Чортківської міської ради у рамках програми  «U-LEAD з Європою» проходив семінар-тренінг «Набуття знань та навичок щодо окремих адміністративних послуг».

На тренінг запросили працівників Чортківського Центру надання адміністративних послуг та Чортківської міської ради. Модератором  тренінгу був заступник начальника управління забезпечення надання адміністративних послуг Рівненської міської ради Вадим Чередняк.

Семінар-тренінг умовно поділений на три модулі:

Тренінг протягом двох днів проходив продуктивно, а працівники Чортківського ЦНАПу почули направду багато цікавої та важливої інформації. Зокрема, детально обговорили повноваження органів місцевого самоврядування у наданні адміністративних послуг; засади доброчесності в органах місцевого самоврядування; типові проблеми отримання адміністративних послуг з точки зору громадянина.

Особливо цікавою видалась тема «Центр надання адміністративних послуг як інтегрований офіс: мета/концепція, вимоги до утворення та функціонування. Типові проблеми», адже вже незабаром ЦНАП знаходитиметься у фойє та декількох кабінетах Чортківської міської ради, що значно спростись отримання адмінпослуг для мешканців міста.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту