Чортків online

Міський голова Володимир Шматько привітав медиків з професійним святом

Традиційно День медичного працівника в Україні відзначають третьої неділі червня, яка цьогоріч випала на 16 число. Тож напередодні професійного свята міський голова Чорткова Володимир Шматько привітав працівників медичної галузі нашого краю, завітавши до них у гості.

День медичного працівника – це свято людей благородної професії, які своєю щоденною невтомною працею готові прийти на допомогу в найскрутніший час. Роль медичного працівника в нашому суспільстві завжди буде важливою й необхідною. І кожен із нас розуміє: здоров’я людей залежить від професійності, порядності й душевної доброти медика.

«Медичні працівники, які багато років здобували освіту, а тепер працюють фактично цілодобово та понаднормово – насправді заслуговують не лише хороших слів чи достойної зарплати, а й щирої подяки та уваги. Ви не здалися та не покинули Чортків та Україну, а своєю невтомною працею та недоспаними ночами зберегли медичну славу нашого краю», – зазначив у привітальному слові голова міста, відзначивши кращих працівників грамотами та сувенірами.

 

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту