Чортків online

Жителі двох багатоквартирних будинків у Чорткові оновили дах, скориставшись коштами з міського бюджету

За останні роки в Україні та в нашому місті зокрема активізувався процес створення ОСББ. Ідея створення об’єднання має ряд переваг, однією з яких є можливість забезпечення ефективного контролю над витратами та платежами.

Ще однією перевагою ОСББ, яку слід виокремити, є ряд програм, котрі фінансово підтримують та заохочують до створення об’єднань. Однією із таких є ініційована Чортківською міською радою «Програма  підтримки та стимулювання створення ефективних об’єднань співвласників багатоквартирних будинків», якою і скористалися мешканці двох багатоквартирних будинків, що знаходяться за адресою вул. Ст. Бандери, 48 та Коротка, 1.

Згідно з умовами Програми, з бюджету міста були виділені кошти для капітального ремонту покрівлі у вищезгаданих будинках. 70% від суми, яка була необхідна для проведення робіт компенсовано із міського бюджету, а 30% – зібрали мешканці. Заміна покрівлі у будинку за адресою Ст. Бандери, 48 вартувала 102 тис. грн, з яких 71 405 грн виділили за умовами Програми. Для ремонтних робіт в ОСББ, що по вул. Коротка, 1 знадобилося близько 122 тис. грн, з яких 84 976 грн було компенсовано Чортківською міською радою.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту