Чортків online

Проект порядку денного та регламенту роботи шістдесят першої сесії Чортківської міської ради

1.Про  встановлення  ставок  єдиного  податку  для  фізичних осіб підприємців  на 2020рік.

  1. Про встановлення ставок та  пільг із сплати податку  на   нерухоме    майно, відмінне  від земельної ділянки на 2020 рік .

3.Про затвердження ставки збору за місця для паркування транспортних засобів на 2020 рік . 

  1. Про встановлення ставки транспортного податку на 2020 рік .

  2. Про затвердження ставок туристичного збору на 2020 рік.

  3. Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку на 2020 рік.

7.Про передачу в  оренду комунального майна – фундаментів, розташованих за адресою  м.Чортків  вул.Богдана Хмельницького .

8.Про  присвоєння  звання «Почесний громадянин міста Чорткова»

9.Про   затвердження    Плану  роботи Чортківської  міської  ради на  ІІ півріччя  2019 року.

10.Про внесення змін до Програми підтримки та стимулювання створення ефективних об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста Чорткова на 2018-2020 рр.

11.Про затвердження Положення про порядок  проведення конкурсу  на посаду керівника закладу загальної  середньої  освіти  комунальної  форми власності  Чортківської міської ради   

  1. Про затвердження угоди між Чортківською міською радою та Чортківською районною радою

13.Про внесення змін до рішення міської ради від 21 грудня 2018 року  №1355  «Про міський бюджет на 2019 рік».

14.Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою   щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

15.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення   (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам    

 безоплатно у власність земельних ділянок.

16.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  та передача  

 їх у власність громадянам.

17.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану  терито-

 рії  для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних    організацій по вул. Подільська в м. Чорткові.

18.Про затвердження  Управлінню освіти, молоді та спорту  Чортківської міської ради     технічної документації   із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельної     

 ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в постійне користування для  будівництва    та обслуговування будівель закладів освіти (для обслуговування будівлі ДНЗ  № 3),    загальною площею 0,9138 га,  по вул. Йосипа Сліпого,2 в  м. Чорткові.

19.Про затвердження Управлінню освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради        технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної 

 ділянки в натурі (на місцевості) та передачу її в постійне користування для  будівництва   та  обслуговування будівель закладів освіти (для обслуговування будівлі  ДНЗ№ 7).  загальною площею- 0,9504 га,  по вул. Князя Володимира Великого,26 в  м. Чорткові.

  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж

 земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1290 га та передачу в постійне користування       

 комунальному підприємству «Чортків дім» для будівництва та обслуговування інших будівель     громадської забудови по вул. Богдана Лепкого, 1А в м. Чорткові.

  1. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ( зміна цільового 

призначення) та передачу в постійне користування Чортківському державному медичному коледжу         площею 0,0209 га для будівництва та обслуговування будівель  закладів освіти,  по вул. Млинарська          в    м. Чорткові.

22.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Управлінню             

обліку та контролю за використанням комунального майна Тернопільської  міської      ради  

площею 0,1582 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель  органів державної влади та місцевого самоврядування (для обслуговування нежитлових  

будівель) по вул. Залізнична,125 в м. Чорткові.

23.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільовогопризначення) та передачу у власність Доскочу Івану Миколайовичу площею 0,0500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Бердо,50 в м. Чорткові

24.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) та передачу у власність Ткачуку Петру Івановичу площею 0,1347 га для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури по вул. Тараса Шевченка,32а в м. Чорткові.

25.Про надання дозволу Гевку Олександру Борисовичу на розроблення проекту землеустрою щодо

відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0058 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Незалежності в м. Чорткові.

26..Про надання дозволу Луцишину Зеновію Іллічу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,01 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Незалежності,25 в м. Чорткові

27.Про надання дозволу Парасюку Петру Івановичу на розроблення проекту землеустрою щодовідведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0071 га у власність для індивідуального садівництва по вул. Дмитра Пігути в м. Чорткові.

28.Про надання дозволу Терещук Марії Володимирівні на розроблення проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки  орієнтовною площею 0,0399 га у власність для ведення особистого  селянського господарства по вул. Гранична в м. Чорткові

  1. Про надання дозволу ОСББ «Колійник» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки орієнтовною площею 0,1534 га у власність для будівництва та обслуговування   багатоквартирного житлового будинку по вул.Залізнична,82 в м.Чорткові.

  2. Про надання дозволу Східному Вікаріату Чоловічого Домініканського Ордену в Україні Римсько-       

  католицької Церкви на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в   постійне користування для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних   організацій (для обслуговування нежитлового приміщення – будинку монастиря) по вул. Тараса 

 Шевченка,4 в м. Чорткові.

 31.Про надання дозволу ТОВ «ОС-НОВА» на укладення договору оренди земельної  ділянки  площею 0,5379 га по вул. Білецька,2-В в м. Чорткові.

 32.Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Степана Бандери, 53-А  в

 м. Чорткові від 15.01.2018 р., орендарем якої є Царук Марія Костянтинівна.

33.Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянкипо вул. Степана Бандери,53-Б  в

 м. Чорткові від 15.01.2018 р., орендарем якої є  Криж Наталія Аркадіївна.

34.Звернення до Президента України, Конституційний Суд  України щодо  « мовного» закону.

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту