Чортків online

Про роботи комунальних служб міста

Комунальні служби Чорткова продовжують злагоджено працювати над покращенням стану житлових будинків, об’єктів інфраструктури, проводять благоустрій напередодні святкування Дня міста.

На центральних алеях парку культури та відпочинку ім. І. Франка КП «Парковий культурно – спортивний комплекс» старі бордюри замінює на нові. Біля громадської вбиральні, що в парку, ведуться роботи з благоустрою.

Спеціалістами КП «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» усувається прорив по вул. Шопена.

У підвальному приміщенні по вул. Січових Стрільців, 7 робітниками підприємства здійснюється встановлення нового стояка та заміна водяного лежака шляхом підключення його до діючих стояків.

У зв’язку з аварійною ситуацією на каналізаційно-насосній станції, що по вул. Залізнична, ведуться ремонтні роботи по заміні колектора.

На вул. Ст. Бандери працівники «Чортківське ВУВГК» встановили пожежний гідрант, який в майбутньому допомагатиме пожежним службам ліквідовувати аварійні ситуації. Гідрант вмонтований безпосередньо на підставку, яка встановлюється на водопровід, і з якого і береться вода під час боротьби зі стихією.

В ході підготовки до святкування Дня міста працівники  КП «Чортківське ККП» поновлюють дорожню розмітку на центральних вулицях Чорткова. Завдяки злагодженій роботі  комунальної служби більшість осьових ліній та «зебри» стали більш помітними.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту