Чортків online

У К Р А Ї Н А
ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
_________________________________________________________

РОЗПОРЯДЖЕННЯ 
ЧОРТКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

 

 

від «21»  серпня  2017 року                 м. Чортків                       № 213 – од

 

 

Про скликання позачергової  двадцять сьомої

сесії  Чортківської  міської  ради  VІІ   скликання

 

          Керуючись пунктом 8 статті  42 та пунктом  4 статті  46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Скликати позачергову двадцять сьому сесію  Чортківської міської ради VІІ скликання 22  серпня  2017 року о 16-ій годині в залі засідань міської ради.
  2. На розгляд позачергової двадцять сьомої сесії Чортківської міської ради VІІ скликання винести такі питання:

         1).Про  прийняття  в комунальну власність громади м. Чорткова будівель та споруд  ЗОШ № 5 по вул. Князя Володимира Великого 4б.

         2).Про затвердження детального плану території  для будівництва спортивного комплексу по вул. Дениса Січинського в м. Чорткові.

    3).Про затвердження детального плану території (зміна цільового призначення земельної ділянки) для будівництва багатоквартирного житлового будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення та паркінгом по вул. Монастирська в м. Чортків Тернопільської області.

    4).Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1500 га в оренду Кузь Анатолію Васильовичу для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків по вул. Незалежності, 68-Л в м. Чорткові.

         5).Про надання дозволу КП «Парковий культурно-спортивний комплекс» Чортківської міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в постійне користування площею 0,51630 га будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту по вул. Богдана Хмельницького, 79 в м. Чорткові.

              6).Про надання дозволу відділу культури та туризму Чортківської районної державної адміністрації на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів культурно-просвітницького обслуговування по вул. Івана Франка, 1 в м. Чорткові.

         7).Про надання дозволу Міжшкільному навчально-виробничому комбінату трудового навчання та професійної орієнтації учнів Чортківської районної ради на складання технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти по вул. Степана Бандери, 69 в м. Чорткові

         8).Про затвердження нової редакції Положення про відділ містобудування, архітектури та капітального будівництва Чортківської міської ради.

          3.На сесію запросити депутатів  Тернопільської обласної ради від міста,   заступників міського голови, керівників виконавчих органів міської ради, засоби масової інформації, керівників комунальних підприємств.

  1. Дане розпорядження опублікувати на офіційному сайті Чортківської міської ради та розмістити на інформаційній дошці оголошень «Вісник міської ради».
  2. Контроль за виконанням цього  розпорядження  залишаю за собою.

 

 

 

Міський голова                                                            Володимир ШМАТЬКО

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту