Чортків online

Як у Чорткові святкуватимуть День Прапора та День Незалежності

У міській раді відбулось засідання організаційного комітету щодо відзначення Дня Прапора та Дня Незалежності України.

Начальник управління культури, релігії та туризму міської ради Ольга Дембіцька обговорила із присутніми план запланованих заходів.

23 серпня, вже традиційно, відбудеться офіційна церемонія підняття Державного Прапора України на горі Юрчинських. Попередньо захід запланований на 9:00.

Згідно з розпорядженням міського голови Володимира Шматька, прохання до підприємців, керівників установ та організацій долучитися до святкування Дня Прапора, прикрасивши будівлі синьо-жовтими прапорами.

24 серпня, у п’ятницю, у Парку культури і відпочинку ім. І. Франка відбудеться святковий концерт за участю міських творчих колективів, шкіл та дитячих садочків. На жителів та гостей міста чекає бойовий гопак у виконанні козаків з Тернополя, святковий ярмарок, а для дітей працюватимуть атракціони та каруселі.

Міський голова Володимир Шматько:

«У День Прапора та День Незалежності ми маємо показати усім і собі, перш за все, що ми єдині! Закликаю усіх жителів Чорткова 23 серпня вивісити на своїх будинках синьо-жовті прапори та проникнутися розумінням, наскільки дорогою і значимою є для нас Незалежність. У вишиванках, дружньо, з хорошим настроєм відсвяткуємо День Незалежності спільно!»

Сектор з питань внутрішньої політики з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту