Чортків online

Чортківська міська музична школа виграла грант від Українського культурного фонду!

За підтримки Українського культурного фонду Чортківська міська музична школа зреалізує проект «Школа медіа грамотності та анімації АнімаМедіа».

Етап оцінювання незалежними експертами культурно-мистецьких проектів, наданих на здобуття гранту від Українського культурного фонду, завершено. 

Всього на конкурс культурно-мистецьких проектів було подано 716 заявок, 522 з них пройшли технічний відбір та лише 380 подолали 70-бальний бар’єр за оцінками експертів (16 – проекти міжнародної співпраці, 49 – проекти національної співпраці та 315 – індивідуальні проекти). В тому числі: 91-100 балів – 28 проектів, 81 – 90 балів – 137 проектів, 70 – 80 балів -150 проектів.

 Проект «Курс медіа грамотності та анімації «АнімаМедіа» посів 96 місце, набравши 85 балів у категорії «індивідуальні проекти».

Відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» переговорну процедуру між Українським культурним фондом та Чортківською міською музичною школою щодо укладання договору про надання гранту в розмірі 105 562, 28 грн проведено.

Проект спрямований на створення мультимедійного продукту на тему медіа грамотності, аби привернути увагу суспільства на необхідності аналізування і освідомлення складних процесів функціонування медіа в суспільстві та їх вплив.

У рамках цього проекту, на початку жовтня в міський музичній школі розпочнеться формування контактної групи та начитування навчального курсу із десяти лекцій. Контактна група обиратиме й тематику відео.

Починаючи з листопада місяця, розпочнеться безпосередня робота над створенням самого мультимедійного продукту.

Тож, запрошуємо до співпраці усіх активних громадян зі слушними та креативними ідеями.

Довідково: Український культурний фонд – державна інституція, що створена у 2017 році з метою сприйняття розвитку культури і мистецтв України, підтримки культурного розмаїття, інтеграції української культури у світовий культурний простір. Головою фонду на громадських засадах є Марина Порошенко.

 

Сектор з питань внутрішньої політики з громадськими організаціями та ЗМІ

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту