Чортків online

У Чорткові привітали працівників житлово-комунального господарства

У переддень професійного свята – Дня працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, що відзначається в третю неділю березня у РБК ім. К. Рубчакової відбувся урочистий захід.

 

Міський голова Володимир Шматько привітав працівників комунальних служб та сфери послуг з професійним святом та подякував усім представникам галузі за їх роботу на благо міста Чорткова.

 

 «Я щиро вдячний кожному керівнику та працівнику комунальних підприємств, за їх самовіддану працю. У цьому залі присутні швеї, перукарі, майстри по манікюру, майстри по ремонту взуття  та годинників,  працівники готелів – усі ці люди творять місто Чортків кожного дня на своєму робочому місці!

 

Я впевнений, що у результаті злагодженої роботи комунальних служб та міської влади наше місто стане європейським містом, де буде комфортно кожному його жителю.

 

Бажаю вам здоров’я, Божого благословення, миру нашій Україні.

 

Зі святом вас!», – сказав Володимир Шматько.

 

Із словами привітань звернулись до присутніх директор КП «Парковий культурно-спортивний комплекс» Володимир Снігур,  директор КП «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Віктор Гордієнко, директор КП «Чортківський комбінат комунальних підприємств» Віталій Царик, директор КП «Чортків-дім» Галина Олійник.

Відповідно до розпорядження Чортківського міського голови Володимира Шматька від 15 березня 2017 р. № 68-з  за значний особистий внесок у розвиток житлово-комунальної сфери міста, високий професіоналізм, майстерність, відповідальне ставлення до своїх обов’язків, самовіддану працю на благо громади міста Чорткова та з нагоди дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення очільник міста нагородив грамотами кращих представників галузі.

Розважали присутніх концертною програмою вихованці та викладачі Чортківської міської музичної школи, учасники вокально-хореографічної студії «Едельвейс» та ін.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту