Чортків online

ПРОЄКТ порядку денного тринадцятої сесії Чортківської міської ради VІІІ скликання, засідання якої відбудеться 23 квітня 2021 року

 

1.Про роботу Чортківського виробничого управління водопровідно-каналізаційного господарства  за 2020 рік.

2.Про внесення змін до рішення міської ради  від  27 листопада  2021 року №18 « Про  затвердження Регламенту Чортківської міської  ради  VІІІ скликання».

3.Про припинення повноважень  заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради у зв’язку із переведенням на іншу посаду.

4.Про  внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №174 «Про  затвердження структури апарату та виконавчих органів Чортківської міської ради, граничної чисельності апарату та виконавчих органів».

5.Про затвердження Програми стимулювання жителів Чортківської міської  територіальної громади які проходять військову службу за контрактом у військових частинах А-3215 та А-1915 Збройних сил  України розташованих на території міста Чорткова на 2021-2023 роки.

6.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 89 «Про  затвердження Програми «Милосердя» на 2021-2023 роки».

  1. Про затвердження меморандуму про співробітництво.

8.Про внесення змін до  рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 120  « Про затвердження Програми регулювання чисельності безпритульних тварин у Чортківській міській  територіальній громаді на 2021-2023 роки».

9.Про затвердження інвестиційної Програми розвитку Чортківського ККП у сфері поводження з твердими побутовими відходами на 2021-2025 роки.

10.Про внесення змін до Програми розвитку комунального  господарства Чортківської  міської територіальної громади на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням міської ради від 24 грудня 2020 року №122.

11.Про списання  літератури з книжкових фондів бібліотек  управління культури та мистецтв Чортківської міської ради.

12.Про утворення ресурсного центру підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків міста Чортків та  затвердження його статуту.

  1. Про затвердження складу Чортківської молодіжної ради на період 2021-2023 роки.
  2. Про затвердження типової форми контракту з керівником закладу культури Чортківської міської ради.

15.Про затвердження Положення про Центр культурних послуг с. Біла Управління культури та мистецтв Чортківської міської ради.

16.Про затвердження Положення про Центр культурних послуг с. Росохач Управління культури та мистецтв Чортківської міської ради.

  1. Про затвердження Статуту Чортківської публічної бібліотеки Чортківської міської ради.

18.Про затвердження Статуту Центру культурних послуг м. Чортків ім. К. Рубчакової  Чортківської міської ради.

19.Про затвердження Статуту Музейної резиденції  Чорткова Чортківської міської ради

 20Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 27 листопада 2020 року № 21 «Про   затвердження   Плану   діяльності Чортківської  міської ради з підготовки  проєктів  регуляторних актів на 2021 рік

21. Про затвердження Програми придбання в комунальну власність територіальної громади об’єктів нерухомого  майна на 2021-2023 роки

22. Про надання дозволу на приватизацію нежитлового приміщення в м. Чорткові по вул. Незалежності, 53А.

23.Про надання дозволу  на  безкоштовну передачу майна.

  1. Про затвердження договорів з Чортківською міською радою.
  2. Про затвердження звіту про виконання бюджету Чортківської міської територіальної громади за І квартал 2021 року.

26.Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №142 «Про  бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2021 рік».

  1. Про надання дозволу (відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вулиці Золотарка в селі Біла Чортківського району Тернопільської області.
  2. Про надання дозволу (відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального гаража по вулиці Князя Володимира Великого в місті Чорткові Тернопільської області (не погоджено).
  3. Про надання дозволу (відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального гаража по вулиці Незалежності в місті Чорткові Тернопільської області (не погоджено).

30.Про надання дозволу (відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального гаража по вулиці Білецька в місті Чорткові Тернопільської області.

31.Про надання дозволу (відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування автостоянки (для потреб релігійної громади) по вулиці Копичинецька в місті Чорткові Тернопільської області.

32.Про надання дозволу (відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для індивідуального садівництва в селі Пастуше Чортківського району Тернопільської області (не погоджено).

33.Про надання дозволу (відмову у наданні дозволу)  Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуального гаража по вулиці Незалежності в місті Чорткові Тернопільської області (не погоджено).

34.Про затвердження внесення змін до детального плану території для будівництва готельного комплексу по вулиці Копичинецька в місті Чорткові Тернопільської області.

35.Про затвердження детального плану території для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури (виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, збирання, очищення та розподілення води) по вул. Олеся Гончар1а в  м. Чорткові Тернопільської області) (розміщення КНС);

36.Про затвердження детального плану території  для індивідуального житлового будівництва в районі вулиць Богдана-Ігоря Антонича та Петра Чубинського в місті Чорткові Тернопільської області;

37.Про затвердження детального плану території для будівництва індивідуального гаража по вул. Михайла Грушевського в м. Чорткові Тернопільської області.

38.Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянам в с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

39.Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність  громадянам в с. Біла Чортківського району  Тернопільської області.

40.Про надання дозволу на складання технічних документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянам в с. Горішня Вигнанка Чортківського району  Тернопільської області.

41.Про надання дозволу на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) у власність громадянам в с. Росохач Чортківського району  Тернопільської області.

42.Про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Чорткові Тернопільської області.

43.Про внесення змін у рішення сесії Чортківської міської ради від 26.02.2021 року № 305 «Про визначення переліку земельних ділянок для підготовки лотів для продажу права оренди на земельних торгах у формі аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації».

44.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок в оренду громадянам в с. Бичківці Чортківського району Тернопільської  області.

45.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської  області.

46..Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Ревега Наталії Корнелівні в с. Біла Чортківського району Тернопільської  області.

47.Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в м. Чортків Чортківського району Тернопільської  області.

48.Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

49.Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Біла Чортківського району Тернопільської області.

50.Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

51.Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Пастуше Чортківського району Тернопільської області.

52.Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Переходи Чортківського району Тернопільської області.

53.Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Скородинці Чортківського району Тернопільської області.

54.Про надання дозволу на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земель села Росохач Чортківського району Тернопільської області.

55.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в місті Чорткові Тернопільської області.

56.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

57.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

58.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

59.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Переходи  Чортківського району Тернопільської області.

60.Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

61.Про затвердження проекту (про відмову) землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Бойчуку Стефану Павловичу для ведення особистого селянського господарства площею – 1,8300 га на території Росохацької сільської ради Чортківського району Тернопільської області (не погоджено).

62.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу земельної ділянки у власність гр. Король В.А. в с. Бичківці Чортківського району Тернопільської області.

63.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. Островській Т.П. за межами населеного пункту с. Пастуше Чортківського району Тернопільської області.

64.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в м. Чортків Тернопільської області.

65.Про надання дозволу Представництву Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території Єврейського кладовища як території історико-культурного призначення по вул. Дмитра Пігути, – Незалежності, в м. Чорткові (не погоджено).

  1. Різне.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Теги:

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту