Чортків online

Долучайтеся до створення бібліотечного муралу «Чортків – 500: книжкова історія»!

?Кожен чортків’янин знає найбільшу бібліотеку, що по вул. Зелена. Будівля розташована практично у самісінькому центрі міста, а видно її звідусіль. Було б чудово, якби на одну із стін будівлі, котра добре проглядається перехожими, нанесли яскравий 3-D мурал.
?Таку ідею зініціювала та взялася втілювати в життя народна депутатка України Євгенія Кравчук (Yevheniya Kravchuk). Саме вона стала авторкою проекту «Чортків – 500: книжкова історія» та зініціювала збір коштів для утеплення стіни та створення на ній тематичного муралу.
?Загальна вартість робіт – 200 тисяч гривень, котрі потрібно зібрати протягом 60 днів. Важливо, що долучитися до фінансування проекту може кожен, варто лише перейти за посиланням https://biggggidea.com/…/bibliotechnij-mural…/… та пожертвувати кошти для створення муралу.
?Нагадаймо, вже у наступному році внутрішній дворик цієї бібліотеки реконструюють завдяки перемозі у гранті DREAMactions 4.0, організованому CANactions School та Western NIS Enterprise Fund та Astarta-Kyiv.
 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту