Чортків online

ЩО МОЖНА КУПИТИ НА РІЗДВЯНОМУ ЯРМАРКУ У ЧОРТКОВІ?

 
❄Пікантні медові пряники із неповторним дизайном, справжнісінькі французькі десерти «macaron» та зефір лише із натуральних продуктів. Такі смаколики продає на ярмарку чортків’янка та кондитер із 10-літнім досвідом роботи Оксана Степанова.
❄Всі пряники пані Оксани спечені із медового тіста з додаванням різноманітних прянощів – імбиру, гвоздики, кориці та ванілі. Окрім того, що вони надзвичайно смачні, вони ще й задекоровані.
❄Свої десерти майстриня випікає та декорує самотужки. Розповідає, що окрім пряників готує на замовлення вишукані десерти, торти та печиво.
❄Ще одним відмінним смаколиком, який презентує майстриня є зефір із натурального пюре без жодних домішок та барвників. Готує його жінка на основі яблучного чи гарбузового поре, додаючи малину, лимони чи ваніль. У такому зефірі немає жодних консервантів та хімікатів, тому термін його зберігання обмежений.
❄Щодо цін, то вони досить приємні. Вартість одного пряника коливається від 10 до 35 гривень за штуку, в залежності від розміру, зефір коштує 15 гривень. А от французькі «macaron» трішки дорожчі, бо при їх випіканні пані Оксана використовує виключно мигдалеву муку, яка є дороговартісним продуктом.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту