Чортків online

ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ,

включених в Протокол п’ятдесят третьої сесії

Чортківської міської ради VІ скликання

другого пленарного засідання

від 18 червня  2015 року.

 

 № п/п

НАЗВА РІШЕНЬ

ІНДЕКС

 

1.

Про надання згоди на добровільне об’єднання територіальної громади м.Чорткова з суміжними територіальними громадами сіл, селищ.

 

88

2.

Звіт про виконання міського бюджету за І квартал 2015 року

89

3.

Про внесення змін до рішення міської ради № 7 від 20 січня 2015 року «Про міський бюджет на 2015 рік»

90

4.

Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб-підприємців на 2016 рік. 

 

91

5.

Про встановлення на території Чортківської міської ради плати за землю в частині земельного податку на 2016 рік та затвердження Порядку її справляння. 

 

92

6.

Про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Чорткова»

 

93

7.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0030 га у власність гр. Ткачу Віталію Сергійовичу для будівництва індивідуального гаража по вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків.

 

 

94

8.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0030 га у власність гр. Завійському Ігорю Івановичу для будівництва індивідуального гаража по вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків.

 

 

95

9.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 0,0030 га у власність гр. Прохорову Ігорю Володимировичу для будівництва індивідуального гаража по вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків

 

 

96

10.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Стецько Марії Дмитрівні для будівництва індивідуального гаража площею 0,0100 га по вул. Водна в м. Чортків. 

 

 

97

11.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки площею 0,0645 га у власність гр. Духничу Андрію Мироновичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Романа Шухевича в м. Чортків.

 

98

12.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0623 га у власність гр. Пилипець Руслану Михайловичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Романа Шухевича в м. Чортків.

 

 

99

13.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки площею 0,0590 га у власність гр. Кушніру Андрію Євгеновичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Романа Шухевича в м. Чортків.

 

100

14.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0644 га у власність гр. Громовій Галині Василівні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Романа Шухевича в м. Чортків.

 

 

101

15.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки площею 0,0690 га у власність гр. Фику Віталію Романовичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Романа Шухевича в м. Чортків.

 

102

16.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0580 га у власність гр. Барилюк Галині Тарасівні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Романа Шухевича в м. Чортків.

 

 

103

17.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0652 га у власність гр. Шманьку Тарасу Богдановичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Романа Шухевича в м. Чортків.

 

 

104

18.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0597 га у власність гр. Чайковському Івану Богдановичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Романа Шухевича в м. Чортків.

 

105

19.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0799 га у власність гр. Смеречинському Олегу Володимировичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Романа Шухевича в м. Чортків.

 

 

106

20.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки площею 0,0609 га у власність гр. Завійському Ігорю Івановичу  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Романа Шухевича в  м. Чортків.

 

 

107

21.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки площею 0,0603 га у власність гр. Ганусяк Любові Василівні для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Об’їзна-бічна в м. Чортків.

108

22.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0606 га у власність гр. Бинчуку Олександру Володимировичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Об’їзна-бічна в м. Чортків.

 

 

109

23.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0605 га у власність гр. Ємельянову Сергію Вікторовичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Об’їзна-бічна в  м. Чортків.

 

 

110

24.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0607 га у власність гр. Буяновському Івану Михайловичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Об’їзна-бічна в м. Чортків.

 

 

111

25.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0612 га у власність гр. Гірічу Олегу Ігоровичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Об’їзна-бічна в  м. Чортків.

 

 

112

26.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0600 га у власність гр. Філатову Олегу Олександровичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Об’їзна-бічна в м. Чортків.

 

 

113

27.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0604 га у власність гр. Яцишину Віктору Васильовичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Об’їзна-бічна в м.Чортків.

 

 

114

28.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0605 га у власність гр. Петюху Віталію Борисовичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Об’їзна-бічна в м. Чортків.

 

 

115

29.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0610 га у власність гр. Рущаку Роману Йосиповичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Об’їзна-бічна в м. Чортків.

 

 

116

30.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки площею 0,0611 га у власність гр. Оріху Дмитру Михайловичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Об’їзна-бічна  в м. Чортків.

 

 

117

31.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0607 га у власність гр. Мялковському Зіновію Йосиповичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Об’їзна-бічна в м. Чортків.

 

 

118

32.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки площею 0,0640 га у власність гр. Ситнику Віталію Адамовичу  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Об’їзна-бічна в  м. Чортків.

 

 

119

33.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0605 га у власність гр. Ткачу Віталію Сергійовичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Об’їзна-бічна в м. Чортків.

 

 

120

34.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення  земельної ділянки площею 0,1000 га у власність гр. Окіпному Ігорю Олеговичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. 16 Липня в м. Чортків.

 

 

121

35.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0984 га в оренду гр. Пахолку Роману Івановичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. 16 Липня бічна в м. Чортків.

 

 

122

36.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1000 га у власність гр. Блажків Тарасу Олеговичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Водна в м. Чортків.

 

 

123

37.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0290 га у власність гр. Джумазі Роману Богдановичу для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Дмитра Пігута в м. Чортків.

 

 

124

38.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0030 га у власність гр. Стрюченку Віталію Миколайовичу для будівництва  індивідуального гаража по вул. Замкова в м. Чорткові.

 

125

39.

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0462 га в зв’язку зі зміною її цільового призначення гр. Овод Зенону Ярославовичу

по вул. Копичинецька, 55  в м. Чорткові.

 

126

 

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3000 га  в постійне користування Релігійній громаді (парафії)  Святих Новомучеників і Блаженних Українського народу Української Греко-Католицької  Церкви м. Чорткова Тернопільської області для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій по вул.  Князя Володимира Великого в м. Чорткові.

 

 

 

127

40.

Про присвоєння звання «Почесний  громадянин міста Чорткова»

 

128

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту