Чортків online

Рішення виконавчого комітету за 17.01.2018

 

ПЕРЕЛІК РІШЕНЬ,

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

  від 17 січня 2018 року.

 

№ п/п

НАЗВА РІШЕНЬ

Індекс

1

Про роботу відділу економічного розвитку та комунальної власності міської ради за звітний період.

 

1

2

Про роботу центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді міської ради за звітний період.

 

2

3

Про встановлення вартості харчування для дітей пільгових категорій.

 

3

4

Про надання дозволу на видалення зелених насаджень на території міста Чорткова.

 

4

5

Про зарахування коштів витрачених на заміну вікна у будинку №2 по вул.. Д.Січинського в місті Чорткові.

 

5

6

Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Борис Ольгою Андріївною.

 

6

7

Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок в м. Чорткові по вул. Об’їзна бічна,10, власник – гр. Антошків Юрій Васильович .

 

7

8

Про присвоєння поштової адреси на нежитлові будівлю – гараж в м. Чорткові по вул. Незалежності, 39 Б, власник – гр. Гаврилюк Борис Борисович.

 

8

9

Про присвоєння поштової адреси  на житловий будинок в м. Чорткові по вул. Дениса Січинського, 31, власник – гр. Галівушка Антін Богданович.

 

9

10

Про присвоєння поштової адреси  на житловий будинок в м. Чорткові по вул. Бучацька, 2А, власник – гр. Гуменюк Володимир Михайлович.

 

10

11

Про присвоєння поштової адреси  на житловий будинок в м. Чорткові по вул. Бучацька, 2Б, власник – гр. Гуменюк Володимир Михайлович.

 

11

12

Про  присвоєння (зміна) поштової адреси на житловий будинок в місті Чорткові по вул. Михайла Грушевського,68Б, власник – гр. Добрій Леся Іванівна.

 

12

13

Про  надання дозволу ТзОВ «АВЕРСІ» на розміщення зовнішньої реклами  в м. Чортків по вул. Тараса Шевченка,64/2 та вул. Степана Бандери, 54А.

 

13

14

Про продовження терміну дії дозволу ПТ «Ломбард Партнер» «Вівенко і компанія» на розміщення зовнішньої реклами – штендера в м.Чортків по вул. Степана Бандери,7.

 

14

15

Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в місті Чорткові по вул. Лісова 24, власник – гр. Солодяк Оксана Євгенівна.

 

15

16

Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок в м. Чорткові по вул. Петра Шеремети,1Б, власник – гр. Холоднюк Лариса Григорівна.

 

16

17

Про затвердження проектно-кошторисної документації

 

17

18

Про затвердження Титульного списку об’єктів вулично-шляхової мережі міста Чорткова по поточному ремонту на 2018 рік та Додатку до Титульного списку № 1 об’єктів вулично – шляхової  мережі міста Чорткова по поточному ремонту на 2018 рік.

18

 

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту