Чортків online

У К Р А Ї Н А
 ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА
 ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
 _________________________________________________________

РОЗПОРЯДЖЕННЯ 
ЧОРТКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ

від «06»  березня 2019 року                 м. Чортків                       №   73 – од

 

 

Про скликання    позачергової  п’ятдесят четвертої

сесії  Чортківської  міської  ради  VІІ   скликання

 

          Керуючись пунктом 8 частини 4 статті  42 та частиною  4 статті  46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 

  1. Скликати позачергову п’ятдесят  четверту  сесію  Чортківської міської ради VІІ скликання 07 березня  2019 року о 12-ій годині в залі засідань міської ради.
  2. На розгляд позачергової п’ятдесят четвертої  сесії   Чортківської  міської ради VІІ скликання винести  питання:

         1). Про надання дозволу Чортківській районній раді на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та  передачу в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування  по вул. Тараса Шевченка,33 ( для обслуговування нежитлового приміщення) в  м. Чорткові.

2). Про надання дозволу Чортківській районній раді на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу в постійне користування земельної ділянки  для обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування  по вул. Зелена,3 (для обслуговування комплексу) в м. Чорткові.

          3).Про надання дозволу Чортківській районній раді на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та  передачу в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування (для обслуговування нежитлової будівлі) по вул. Князя Володимира Великого,14-А в м. Чорткові.       

         4) Про внесення змін до Програми «Картка Чортківчанина» на 2018-2020 роки затвердженої рішенням міської ради від 12 грудня 2017 року №897.

 

         3.На сесію запросити депутатів  Тернопільської обласної ради від міста,   заступників міського голови, керівників виконавчих органів міської ради, засоби масової інформації.

  1. Дане розпорядження опублікувати на офіційному сайті Чортківської міської ради та розмістити на інформаційній дошці оголошень «Вісник міської ради».
  2. Контроль за виконанням цього  розпорядження  залишаю за собою.

 

 

 

Міський голова                                                            Володимир ШМАТЬКО

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту