Чортків online

 

 

 

ЧОРТКІВСЬКА    МІСЬКА    РАДА

ВИКОНАВЧИЙ    КОМІТЕТ

         ________________________________________________________________________________________________________

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ЧОРТКІВСЬКОГО  МІСЬКОГО  ГОЛОВИ

«06» липня  2021 року                 м. Чортків                                            № 166  – од

 

Про скликання   двадцятої  позачергової

сесії  Чортківської  міської    ради  VІІІ  скликання

 

          Керуючись пунктом 8  частини 4 статті  42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Скликати двадцяту  позачергову  сесію  Чортківської  міської ради  VІІІ  скликання  09 липня  2021 року  о 16. 00 год  в залі засідань міської ради.
  2. На розгляд двадцятої  позачергової  сесії   Чортківської  міської ради  VІІІ  скликання винести  питання:

          1)  Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки  земель с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

          2) Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області.

          3) Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Пастуше Чортківського району Тернопільської області.

          4) Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель с. Росохач Чортківського району Тернопільської області.

          5) Про припинення  права постійного користування земельною ділянкою по вул. Незалежності, 53 в м. Чорткові Тернопільської області.

          6) Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Незалежності, 53 в м. Чорткові Тернопільської області.

          7) Про внесення змін до рішення міської ради від 01 липня 2021 року № 540 «Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) по вул. Степана Бандери в м. Чорткові Тернопільської області»

           8) Про внесення змін  до видів економічної  діяльності та  затвердження нової редакції Статуту  комунального підприємства «Міський  комунальний ринок» Чортківської міської ради .

          9)Про внесення змін до Статуту комунального некомерційного підприємства «Чортківська центральна міська лікарня» Чортківської міської ради.  

          10)Про внесення змін та затвердження Статуту комунального підприємства « Благоустрій» Чортківської міської ради в новій редакції.

          11) Про затвердження угод з Чортківською міською радою.

           12)Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 142 «Про бюджет Чортківської міської територіальної громади на 2021 рік». 

     3.Дане розпорядження опублікувати на офіційному сайті Чортківської міської ради.

  1. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Міський голова                                                               Володимир  ШМАТЬКО

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту