Чортків online

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ЧОРТКІВСЬКОГО  МІСЬКОГО  ГОЛОВИ

 04 листопада 2021 року                          м. Чортків                              № 272    – од

 

 

Про скликання   тридцятої  позачергової  сесії

Чортківської  міської    ради  VІІІ  скликання

 

          Керуючись пунктом 8  частини 4 статті  42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1. Скликати тридцяту позачергову сесію  Чортківської  міської ради  VІІІ  скликання  5 листопада   2021 року  о 16. 00 год   в сесійній залі міської ради.
  2. На розгляд 30 позачергової  сесії    винести наступні   питання:

       1) Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передачу земельних ділянок безоплатно у власність громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області

        2) Про скасування рішення міської ради №489 від 18 червня 2021 р «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в м. Чортків Тернопільської  області»

3) Про скасування рішення міської ради №490 від 18 червня 2021 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в с. Біла Чортківського району Тернопільської області»

4) Про скасування рішення міської ради № 492 від 18 червня 2021 р Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. ******* за межами населеного пункту с. Біла Чортківського району Тернопільської  області».

5) Про скасування рішення міської ради №493 від 18 червня 2021 р «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. ****** по вул. **** в с. Біла Чортківського району Тернопільської  області».

6)Про скасування рішення міської ради №494 від 18 червня 2021 «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянам в с. Бичківці  Чортківського району Тернопільської  області».

7)Про скасування рішення міської ради № 499 від 18 червня 2021 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. ************* в с. Переходи Чортківського району Тернопільської  області».

8) Про скасування рішення міської ради № 501 від 18 червня 2021 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. *********** в с. Скородинці Чортківського району Тернопільської  області»

9)Про скасування рішення міської ради № 519 від 18 червня 2021 «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність та передача земельних ділянок безоплатно у власність громадянам  в м. Чортків Тернопільської області».

 10) Про скасування рішення міської ради № 520 від 18 червня 2021 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. ********* за межами населеного пункту  с. Біла Чортківського району Тернопільської області»

11)Про скасування рішення міської ради № 521 від 18 червня 2021«Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. ********* в с. Біла Чортківського району Тернопільської області»

12) Про скасування рішення міської ради № 522 від 18 червня 2021 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. ********** в с. Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області».

13) Про скасування рішення міської ради № 523 від 18 червня 2021 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність та передачу земельної ділянки безоплатно у власність гр. ************* в с. Скородинці Чортківського району Тернопільської області».

       3.Секретаріату міської ради довести дане розпорядження до  відома депутатів Чортківської міської ради та опублікувати на офіційному сайті Чортківської міської ради.

 

 

  Секретар міської ради                                                     Ярослав ДЗИНДРА

 

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту