Чортків online

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ЧОРТКІВСЬКОГО  МІСЬКОГО  ГОЛОВИ

 

 «28 »   червня  2022 року                 м. Чортків                                     №  144- од

 

Про  скликання    сорок   п’ятої  позачергової  

сесії  Чортківської  міської    ради  VІІІ    скликання

 

          Керуючись пунктом  8 статті  42 та пунктом  4 статті  46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 1.Скликати  сорок  п’яту  позачергову  сесію  Чортківської  міської ради  VІІІ скликання  30 червня  2022 року  о 10. 00 год  в  каб. № 6 міської ради.

  1. На розгляд  сорок   п’ятої  позачергової  сесії   Чортківської  міської ради  VІІІ скликання винести  наступні  питання:

 

  1. Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Чортківської міської територіальної громади

 2.Про встановлення ставок та пільг зі сплати земельного податку  на території  Чортківської  міської територіальної громади на 2023 рік.

 3.Про встановлення пільги зі сплати земельного податку для комунальних підприємств  у 2023 році.

 4.Про встановлення ставок єдиного податку для фізичних осіб підприємців на території  Чортківської  міської територіальної громади на 2023 рік.

  1. Про встановлення збору за місця для паркування транспортних засобів на території  Чортківської міської територіальної громади.

           6.Про встановлення туристичного збору на території Чортківської міської територіальної громади.

  1. Про внесення змін в рішення міської ради від 29 квітня 2022року №1028.

           8.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що надається в оренду ФОП Шимечко Андрію Ярославовичу  за адресою: Тернопільська область, Чортківський район, м. Чортків, ******************, за межами населеного пункту (на території Горішньовигнанської сільської ради) та встановлення ставки орендної плати.

            9.Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що надається в оренду ФОП Шимечко Андрію Ярославовичу за адресою: Тернопільська область, Чортківський район, м. Чортків, ******** за межами населеного пункту (на території Горішньовигнанської сільської ради) та чвстновлення ставки орендної плати.

             10.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ЗАЛІЗНИЧНА 2021», по вулиці ******* в межах м. Чортків Тернопільської області

        11.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «ЗАТИШОК 47», по вул. ******* в м. Чортків Тернопільської області

          12.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «НАША ЩАСЛИВА ОСЕЛЯ», по вулиці ****** в межах м. Чортків Тернопільської області

13.Про припинення за Ковбаснюком Богданом Костянтиновичем права оренди  земельної ділянки по вул..***********в м. Чортків Тернопільської області.

14.Про припинення права оренди та розірвання договору оренди земельної ділянки з пересувною механізованою колоною № 258 товариства з обмеженою відповідальністю «Тернопільбуд».

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 10 листопада 2021 року № 761 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду по ******** терміном на 25 років громадянці Коробка Л. В. в м. Чортків  Тернопільської області»

          16.Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки площею 0,0017 га по ********* в м. Чортків Тернопільської області, орендарем якої є товариство з обмеженою відповідальністю «Торгпреса»

          17.Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки площею 0,0012 га по ************ в м. Чортків Тернопільської області, орендарем якої є товариство з обмеженою відповідальністю «Торгпреса»

          18.Про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки площею 0,0011 га по ************ в м. Чортків Тернопільської області, орендарем якої є товариство з обмеженою відповідальністю «Торгпреса»

          19.Про внесення змін та затвердження нової редакції  Статуту Чортківського комбінату комунальних підприємств

 

  1. Дане розпорядження опублікувати на офіційному сайті Чортківської міської ради.

          4.Контроль за виконанням цього розпорядження   залишаю за собою.

 

 

 Секретар міської ради                                                            Ярослав Дзиндра

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту