Чортків online

 

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

ЧОРТКІВСЬКОГО  МІСЬКОГО  ГОЛОВИ

 

«16 »  вересня  2022 року                 м. Чортків                                     № 214 – од

 

 Про  скликання   п’ятдесят  другої  сесії

 Чортківської  міської    ради  VІІІ    скликання

 

          Керуючись пунктом  8 статті  42 та пунктом  4 статті  46  Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»:

 1.Скликати п’ятдесят другу сесію  Чортківської  міської ради  VІІІ скликання  28 вересня   2022 року  о 10. 00 год  .

  1. На розгляд   п’ятдесят  другої    сесії   Чортківської  міської ради  VІІІ скликання винести  питання:

         1)  про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  за адресою: вул. Камінна,с. Біла Чортківська міська територіальна громада, Тернопільської області.

           2) про надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд  за адресою:  вул.  Князя Володимира Великого, м. Чортків, Тернопільської  області.

          3)  про затвердження детального плану території для будівництва та    обслуговування індивідуального гаража   за адресою:  вул. Тараса Шевченка, м. Чортків Тернопільської області

          4) про затвердження детального плану території для будівництва та    обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд  за адресою:  вул. Млинарська, м. Чортків Тернопільської області

           5) про затвердження детального плану території для розміщення регіонального сервісного центру ТзОВ  «Укравіт Агро» по вул. Ягільницька  в

м. Чортків Тернопільської області

 6) про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Вигнанська,1 м. Чорткові.

                  7) про продовження терміну дії договору оренди земельної ділянки по вул. Осипа Маковея м. Чорткові.

           8) про надання дозволу Представництву Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж історико-культурного призначення (території Єврейського кладовища) в межах вул. Дмитра Пігути, 31 Б – вул.  Незалежності, 24 А в м. Чорткові Тернопільської області.

9) про надання дозволу Мазуренку С.О. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, цільове призначення якої змінюється, у власність шляхом викупу вул. Незалежності,53 в м. Чорткові.

         10) про надання дозволу Мазуренку С.О. на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність шляхом викупу по вул. Незалежності,53А в м. Чорткові.

           11) про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго» на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Копичинецька, 99 м. Чорткові (за межами населеного пункту с. Горішня Вигнанка) Чортківського району Тернопільської області.

           12) про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування релігійній організації «Східний Вікаріат Чоловічого Домініканського ордену в Україні Римсько-Католицької Церкви» по вул. Тараса Шевченка, 4 в м. Чорткові.

13) про надання дозволу Чортківській міській раді на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право суборенди, сервітуту по вул. Тараса Шевченка в м. Чорткові.

             14) інші питання роботи ради.

         15) різне.

  1. Дане розпорядження опублікувати на офіційному сайті Чортківської міської ради.
  2. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

 

Міський голова                                                               Володимир  ШМАТЬКО

 

 

 

 

 

 

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту