Чортків online

Із позачергової сесії міської ради

На засіданні позачергової 38 сесії міської ради, котре провів міський голова Володимир Шматько, за участі 23 депутатів із 34 обраних, розглянули всього одне питання порядку денного, а саме: про надання дозволу Чортківському комбінату комунальних підприємств на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) площею 0,3932 га в постійне користування для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, що використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку) по вул. Олеся Гончара, 21 в м. Чорткові.

Міський голова Володимир Шматько з цього приводу зазначив:

«Питання порядку денного є надзвичайно важливим. Будівництво нового критого ринку є нагальною справою для Чорткова. Прийнявши рішення щодо надання дозволу сьогодні, а не на черговій сесії, дасть змогу оперативно попрацювати з документами, і відповідно будівництво розпочнеться швидше».

Начальник відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища Роксолана Губ’як прокоментувала ситуацію стосовно цього питання так:

«Оскільки функціонування ринку передбачає здійснення підприємницької діяльності, слід змінити цільове призначення земельної ділянки. Відповідно до статті 20 Земельного кодексу України зміна цільового призначення земельної ділянки можлива тільки шляхом розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. У зв’язку з цим виникла необхідність надати дозвіл підприємству, що має майно на території вул. Олеся Гончара, 21 на розроблення такої документації. Наступним кроком стане виготовлення усіх необхідних документів для розташування за вказаною адресою будівель ринку».

Питання порядку денного присутні на засіданні депутати підтримали одноголосно.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту