Чортків online

ІНДУСТРІАЛЬНИЙ ПАРК «CHORTKIV-WEST»: РОЗВИТОК ТРИВАЄ

 
Чортківську громаду з робочим візитом відвідав Андрій Мельник, національний експерт Організації Об’єднаних Націй з промислового розвитку (ЮНІДО), який займається розвитком еко-індустріальних парків в Україні.
Під час зустрічі, в якій взяли участь міський голова Чорткова Володимир Шматько, в.о. директора КП «Агенція місцевого економічного розвитку» та Андрій Мельник, обговорили перспективи розвитку нашого індустріального парку «Chortkiv-West» та подальші кроки для будівництва інфраструктури з метою залучення перших інвесторів-учасників парку. Враховуючи модель парку «грінфілд» ми маємо унікальну можливість відразу планувати створення парку у відповідності до міжнародних стандартів та вимог до еко-індустріальних парків.
Зустріч відбулась в рамках залучення індустріального парку «Chortkiv-West» до Проєкту «GEIPP Ukraine». Проєкт «GEIPP Ukraine» є частиною Глобальної програми з еко-індустріальних парків (ЕІП), що реалізується Організацією Об’єднаних Націй з промислового розвитку (UNIDO) в семи країнах за фінансової підтримки Швейцарії через Державний секретаріат Швейцарії з економічних питань (SECO).
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту