Чортків online

Повідомлення про оприлюднення проекту інвестиційної програми на 2018 рік Комунального підприємства «Чортківське виробниче управління водопровідно -каналізаційного господарства»

Повідомлення про оприлюднення проекту інвестиційної програми на 2018 рік
Комунального підприємства «Чортківське виробниче управління водопровідно -каналізаційного господарства» Чортківської  міської ради

 

               Відповідно до «Порядку розроблення, погодження та затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання та водовідведення», затвердженого Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 14.09.2017р. №1131, КП «Чортківське ВУВКГ» розроблено проект інвестиційної програми на 2018 рік.

               Через значну зношеність мереж відбуваються перерви по наданні послуг споживачам, порушується режим безперебійного надання послуг, у разі винекнення аварій не підтримується належний тиск у системах, насосні агрегати морально та фізично зношені, потребують заміни на сучасні високоефективні. Необхідно провести, замінити насосного обладнання на сучасне високоефективне.

Метою розробки інвестпрограми є визначення обґрунтованості запланованих підприємством капіталовкладень та витрат у структурі інвестиційної складової тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення за регульованим тарифом на принципах економічної доцільності, а також цільового використання коштів.

В Інвестиційній програмі передбачаються заходи:

1.Заміна зношених глибинних насосів на артезіанських свердловинах.

2.Ремонт запірної арматури на водогонах.

3.Огородження та озеленення санітарної зони артсвердловин.

4.Модернізація спеціальної о транспортного засобу.

            Реалізація даної програми дозволить підвищити якість послуг з централізованого водопостачання та водовідведення, підвшднть ефективність технологічних процесів та надійність роботи систем, забезпечить раціональне використання матеріальних енергетичних ресурсів, забезпечить запобіганню забрудненню околишнього середовища скидами, дасть можливість безперебійно надавати послуги споживачам, дасть можливість покращити роботу системи подачі та розподілення води підвишить надійність та економічність її роботи.

           Фінансування заходів інвестиційної програми здійснюється за рахунок власних коштів підприємства – амортизаційних відрахувань, які передбачені в структурі діючих тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

 

Ознайомитися з проектом інвестиційної програми КП «Чортківське ВУВКГ» на 2018 рік можна на офіційному сайті Чортківської міської ради за посиланням 
Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються до 22.05.2018р. за адресою: 48500, м. Чортків, вул. Сонячна,7, тел.(0352) 2-23-67 або на електронну пошту Chortkivvodokanal@gmail.com

Начальник КП “Чортківське ВУВКГ”                                                                     В.М. Гордієнко

Зазначена Програма знаходиться на стадії розроблення, а тому у разі необхідності буде коригуватися.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту