Чортків online

Із засідання виконавчого комітету

Міський голова Володимир Шматько провів чергове засідання виконкому, на котрому розглянуто 25 питань, включених до порядку денного.

Зокрема, розглянувши клопотання директора Чортківської спеціалізованої школи-інтернат № 3 спортивного профілю імені Романа Ільяшенка Тетяни Яремко, виконавчий комітет вирішив встановити вартість харчування на 2018-2019 навчальний рік для дітей профільних спортивних класів цього закладу в розмірі:

Детально обговоривши клопотання начальника управління освіти, молоді та спорту Людмили Поліщук щодо затвердження проектно-кошторисної документації на будівництво спортивного майданчика для міні-футболу з штучним покриттям на території ЗОШ № 5 члени виконавчого комітету затвердили відповідну документацію.

З метою упорядкування розміщення тимчасових споруд для впровадження підприємницької діяльності на території міста та визначення їх зовнішнього вигляду виконавчим комітетом затверджено архітипи тимчасових споруд. Відповідно, власникам (користувачам) таких споруд у місті Чорткові доведеться протягом одного року з моменту прийняття цього рішення привести тимчасові споруди для ведення підприємницької діяльності у відповідний вигляд згідно з вимогами цього рішення.    

На засіданні також присвоєно ряд поштових адрес на житлові та нежитлові приміщення, затверджено розпорядження міського голови та ін.

Розглянувши та обговоривши усі питання порядку денного, по кожному з них члени виконкому прийняли відповідні рішення, деякі з них направлено на доопрацювання.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту