Чортків online

У Чорткові вшанували пам’ять великого українця Степана Бандери

Вчора, 1 січня, по всій Україні вшановували 110 річницю з Дня народження провідника ОУН, легенди ХХ століття, видатного політичного діяча та незламного борця Степана Бандери.

У Чорткові біля однойменного пам’ятника теж відбувся урочистий захід. У спільній молитві вшанування пам’яті великого українця зібрались народний депутат України Олег Барна, міський голова Володимир Шматько, голова Чортківської райдержадміністрації Оксана Чайчук, священники, представники громадських та політичних організацій, громадськість міста.

Преосвященний Владика Дмитро Григорак та всечесні отці відправили поминальну панахиду, опісля присутні мали змогу покласти до пам’ятника квіти та поминальні свічі.

Далі до присутніх звернувся народний депутат Олег Барна та нагородив грамотою Верховної Ради України за заслуги перед українським народом керівника Конгресу українських націоналістів Івана Вівата.

Також на урочистому заході міський голова Володимир Шматько та голова голова райдержадміністрації Оксана Чайчук привітали з Днем народження Владику Дмитра Григорака.

Завершився реквієм спільним виконанням Державного Гімну України.

 

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту