Чортків online

У Чорткові триває впровадження планово-подвірної системи збирання сміття

Сьогодні, 12 квітня відбулося засідання комісії щодо визначення майнового стану сім’ї для передачі індивідуального контейнерів для збору ТПВ. Попередньо до міської ради звернулося 10 жителів пілотного району поруч з «Околицею», які претендують на безкоштовний індивідуальний сміттєвий бак. Згідно з рішенням комісії, контейнери отримають 6 мешканців.

Як повідомлялося раніше, кожен власник приватного будинку повинен закупити особистий бак для сміття, який знаходитиметься у нього на подвір’ї. Пілотним районом обрали приватний сектор поруч з «Околицею», що налічує 330 дворів.

Вартість одного бака варіюється від 700 до 1000 грн. Оскільки придбати контейнер за таку суму можуть собі дозволити не всі, у рамках Програми «Поводження з ТВП на території м. Чорткова на 2018-2020 рр.» міська рада через систему державних закупівель «ProZorro» закупила 100 сміттєвих контейнерів за 63 495 грн для пільгових категорій населення.

Члени виконавчого комітету затвердили перелік пільгових категорій населення для передачі індивідуальних контейнерів для збору сміття. Безкоштовно отримати контейнер зможуть такі пільгові категорії містян:

– інваліди 1-ої групи;

– учасники бойових дій на Сході України.

Також розпорядженням міського голови була утворена комісія щодо визначення майнового стану сім’ї для передачі індивідуальних контейнерів для збору ТПВ, які не мають фінансової спроможності придбати бак за власні кошти. Аби претендувати на отримання безкоштовного контейнера, слід звернутись до міської ради із відповідним переліком документів:

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту