Чортків online

Добро твориться небайдужими

Вже стало доброю традицією у переддень Великодніх свят дарувати радість і турботу дітям, позбавленим батьківського тепла і любові, з боку небайдужих людей.

13 квітня у РКБК ім. К. Рубчакової відбулася благодійна акція «Великодній кошик” для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Працівники служби у справах дітей Чортківської міської ради в урочистій обстановці вручили 60 подарунків дітям з числа дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, сім’ї яких опинились у складних життєвих обставинах, дітей, тимчасово переселених з окупованих територій. Великодні подарунки були закуплені на суму близько 12 тисяч гривень згідно з міською “Програмою запобігання дитячої безпритульності і бездоглядності на 2016-2018 роки”.

Всечесні отці поблагословили усіх присутніх і побажали дітям мирного неба над головою, успіхів у навчанні і Божого благословення. Святковий концерт і щирі привітання додали присутнім піднесеного настрою напередодні одного з найвеличніших і найрадісніших свят — Воскресіння Господнього.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту