Чортків online

Теплопостачання до окремих шкіл і садочків міста відновлено!

У зв’язку з пониженням середньо-добової температури міський голова Володимир Шматько видав розпорядження № 94-од від 19 квітня 2017 року “Про відновлення опалювального сезону 2016-2017 року у місті Чорткові”.

Таким чином, відновлено теплопостачання у дошкільних навчальних закладах № 1, 3, 5, 6, 8, ЗОШ І-ІІІ ступеня № 6 та загальноосвітній школі-інтернат через зниження санітарно-температурних норм, встановлених для цих закладів. Приміщення ЗОШ І-ІІІ ступеня №6, загальноосвітня школа-інтернат та ДНЗ № 1, 6, та 8 обладнані системами індивідуального опалення, завдяки чому у цих закладах вдалося продовжити теплопостачання. У ДНЗ № 3 та № 5 продовжено теплопостачання, оскільки ці дошкільні навчальні заклади підключені до котельні, котра знаходиться біля Чортківської ЦКРЛ і технічно справна.

Відсутність теплопостачання у інших загальноосвітніх навчальних закладах міста та ДНЗ № 7 та ДНЗ № 9 неможливе, оскільки вони підключені до центральної системи теплопостачання. Як пояснили у Чортківському управлінні з експлуатації газового господарства ПАТ “Тернопільгаз”, усі котельні міста вже опломбовані на літній період, тому немає технічної можливості запустити опалення. Заступник міського голови Роман Тимофій і начальник управління освіти, молоді та спорту Людмила Поліщук побували у цих навчальних закладах і рекомендували скоротити навчання у школах і перебування дітей у дошкільних навчальних закладах.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту