Чортків online

У Чорткові майстер-клас провели легенди світового футболу!

«Сьогодні у нашому місті надзвичайно важлива подія – на стадіоні «Харчовик» уроки майстерності покажуть легенди футбольної команди «Реал-Мадрид» Іван Перес та Франсіско Павон!

Пишаємося тим, що саме Чортків має унікальну можливість зустрітись із зірками світового футболу, що саме наші діти зможуть перейняти майстерність і досвід у футболістів, що грали у кращих клубах, на кращих стадіонах світу. Дякую тим, хто допоміг влаштувати таке гарне спортивне свято, а саме народному депутату України, голові Тернопільської обласної федерації футболу Тарасу Юрику і фундації зірок світового футболу «Діти». Щиро сподіваюсь, що ця зустріч розкриє у комусь з дітей майбутню зірку футболу!» – сказав міський голова Володимир Шматько.

На святі футболу були присутні представники міської, обласної, районної влади та багато дітей з батьками та вчителями. Зробити захід цікавим і веселим допомогли хлопці з “VIP Тернопіль”. На усіх присутніх чекали веселі жарти, спортивні конкурси, подарунки і, звісно, зустріч з Іваном Пересом та Франсіском Павоном. «Ми щасливі бути сьогодні з вами і бачити усміхнені і радісні обличчя. Колись ми теж були такими дітьми – сповненими віри в краще майбутнє і дуже старанними та наполегливими. Пам’ятайте: щоб стати справжнім професійним футболістом, потрібно багато тренуватись і працювати над собою. Солідарність, робота в команді, повага до противника – це ті якості, котрі ви повинні виховати у собі. А ми приїхали, щоб поділитися з вами своєю любов’ю до футболу і своїм досвідом,” – сказав на зустрічі Іван Перес.

Іван Перес та Франсіско Павон провели юним футболістам майстер-клас, сфотографувалися з усіма бажаючими і подарували на згадку свої автографи.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту