Чортків online

Черговий прийом громадян у міського голови

До міського голови Володимира Шматька прийшли жителі багатоквартирного будинку, що по вул. Коновальця, 3 з проханням допомогти з капітальним ремонтом даху. Оскільки заявники створили ОСББ (45 квартир) і вже зібрала 90 тис. грн., то в рамках прийнятої міською радою Програми підтримки ОСББ у м. Чорткові на 2016-2020 роки вони можуть претендувати на співфінасування з міського бюджету. 

Ураховуючи, що дах має бути енергозберігаючим – шатровим та з утепленням, то згідно з Програмою 70 відсотків робіт може бути профінансовано з міського бюджету, а 30 – оплатять мешканці.

Очільник міста доручив заступнику міського голови Олегу Недокусу, начальнику відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури Василю Воціховському, начальнику відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва Уляні Глущук провести роз’яснювальну роботу серед мешканців цього будинку, детально ознайомитись із ситуацією по цьому об’єкту, допомогти у відборі підрядної організації, що підготує проектно-кошторисну документацію з подальшим поданням пропозицій на розгляд постійно діючої комісії з відбору та затвердження проектів на фінасування заходів Програми підтримки ОСББ у м. Чорткові на 2016-2020 роки.
Терміном виконання цього доручення міський голова Володимир Шматько визначив наступний понеділок.

Звернулись до Володимира Петровича і жителі будинку, що є пам’яткою архітектури місцевого значення, розташованого по вул. С. Бандери, 3, з проханням допомогти з реставрацією фасаду. Міський голова запропонував дієвий спосіб вирішити цю проблему. Якщо жителі цього будинку створять ОСББ, то згідно з Програмою підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) у м. Чорткові на 2016-2020 роки 50 відсотків робіт буде профінансовано з міського бюджету, а 50 – оплатять мешканці. 
Разом з тим доручив начальнику відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва Уляні Глущук детально вивчити ситуацію з метою прийняття остаточного рішення. 

Інші звернення громадян стосувались порушення правил добросусідських відносин, допомоги з працевлаштуванням, надання матеріальної допомоги та ін.

Усі звернення очільник міста взяв під особистий контроль та доручив працівникам відповідних структурних підрозділів сприяти у їх вирішенні.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту