Чортків online

Через недбалість – знову трагедія

Внаслідок безпечності поведінки окремих громадян, у місці не облаштованому для купання, знову стався нещасний випадок з летальним наслідком.

На чолі з міським головою Володимиром Шматьком на місце трагедії прибула комісія у складі: заступника міського голови Олега Недокуса, завідувача сектором з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міста Чорткова Віталія Фика, т.в.о. начальника Чортківського районного відділу управління ДСНС України у Тернопільській області Андрія Кастранця та ін.

Обговорювали питання обмеження доступу до проблемного стихійного пляжу. Володимир Петрович доручив заступнику міського голови Олегу Недокусу терміново вирішити це питання. На даний час працівники комбінату комунальних підприємств при безпосередньому контролі начальника ККП Віталія Царика загромаджують підхід до стихійного пляжу, засипаючи територію землею.

Наразі у Чорткові не має жодного спеціально облаштованого місця для купання. Тому, у всіх водоймах, що знаходяться в межах міста купатися категорично заборонено!

Проте, попри заборону, громадяни відпочивають і купаються у стихійних місцях, забуваючи про елементарні правила безпеки.

Варто завжди пам’ятати, що усі, хто купається в таких водоймах, несуть повну відповідальність за своє життя і життя своїх дітей!

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту