Чортків online

Черговий прийом громадян у міського голови

Міський голова Володимир Шматько провів черговий прийом громадян. Цього понеділка на прийомі побувало близько 20 заявників з метою вирішення своїх нагальних проблем. 

 

 

Більшість прохань стосувались ремонту покрівлі багатоповерхових будинків.

З цим питанням прийшли і власники багатоквартирного будинку, що по вулиці Коновальця, 1. Оскільки в будинку не створено ОСББ, вони не можуть претендувати на участь у прийнятій міською радою Програмі підтримки ОСББ у м. Чорткові на 2016-2020 роки. 

Проте, зважаючи на те, що в будинку проживають, в основному, люди похилого віку, Володимир Петрович доручив начальнику КП “Чортків-дім” Галині Олійник з’ясувати подробиці по цьому об’єкту, скласти кошторис витрат з заміни ринв та водостічних труб, поточного ремонту покрівлі.

Звернулись до міського голови і жителі вулиць Броварова, Київської, Середньої і Підгірної щодо розчищення кущів та чагарників у районі ЗОШ № 6, а також встановлення дитячого майданчика. Володимир Петрович пообіцяв допомогти з технічними засобами для приведення в належний стан цієї території та запропонував жителям спільно з працівниками комунальних служб долучитись до благоустрою цієї ділянки. 

Жодне звернення не залишилось без уваги очільника міста. З усіх питань заявники отримали грунтовні роз’яснення та вичерпні відповіді. 

Для вирішення проблем громадян працівникам відповідних структурних підрозділів міської ради доручено оперативно і всебічно сприяти у їх вирішенні. 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту