Чортків online

Військовій частині—сприяння міської влади

Міський голова Володимир Шматько спільно з начальником Чортківського комбінату комунальних підприємств Віталієм Цариком відвідали військове містечко № 22 на території міста Чорткова, де проводяться роботи по приведенню до належного стану інфраструктури цього об’єкту. 

Очільник міста активно підтримує “Програму відновлення військового містечка № 22 у м. Чорткові для розміщення військового підрозділу 44-тої окремої артилерійської бригади на 2017 рік”, тому одразу відгукнувся на прохання полковника 44-ї окремої артилерійської бригади Сергія Баранова додатково допомогти військовим із необхідними знаряддями праці для прибирання цієї території. 

Військовим подарували бензопилу (вартість 4 400 гривень) і мотокосу (вартість 12 500 гривень) марки STIHL. До подарованої техніки додали: масло та бензин, а також віники, граблі. 

Відповідно до “Програми відновлення військового містечка № 22 у м. Чорткові для розміщення військового підрозділу 44-тої окремої артилерійської бригади на 2017 рік” протягом 2017 року міським бюджетом передбачено кошти у сумі 800 тис. грн., що будуть спрямовані на поточні роботи з відновлення водопровідних, каналізаційних, електричних мереж тощо. 

Вже у наступному 2018 році на постійне місце дислокації планується розміщення 800-900 військовослужбовців.

Звертаючись до присутніх міський голова подякував військовослужбовцям за службу, яку вони несуть у такий нелегкий час, і додав: “Звертаюсь до вас не лише як міський голова Чорткова, але й як старший лейтенант запасу, учасник бойових дій. 

На моє глибоке переконання кожен чоловік повинен знати, що таке служба і як поводитись зі зброєю. Тоді і патріотів в нашій країні буде значно більше.

В Україні був період, коли армія була усім забезпечена. 
Проте, на початок російської збройної агресії української армії практично не існувало. 

Сьогодні служити у Збройних силах України—престижно! Кожен з вас приймав Військову присягу, присягаючи Українському народові завжди бути йому вірним і відданим, обороняти Україну, захищати її суверенітет, територіальну цілісність і недоторканість. 

Ні за яких обставин цю присягу не можна зрадити.
Щиро вдячний за вашу працю! 

Впевнений, що спільними зусиллями ми відновимо нашу військову частину, де проходитимуть службу справжні патріоти країни”. 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту