Чортків online

Небезпечну ділянку на річці Серет буде усунено

Міський голова Володимир Шматько спільно з заступником міського голови Олегом Недокусом провів робочу нараду з науковцями Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне), а саме: заступником директора, доцентом кафедри екології Ігорем Статником, професором, завідувачем кафедри екології, технології захисту навколишнього середовища Миколою Клименком, а також із директором ТЗОВ “ГЕНЕРУЮЧА КОМПАНІЯ ЕНЕРГОПЕРСПЕКТИВА” Ігорем Надворним, заступником директора компанії Сергієм Цугелем.

Предметом розмови стало відновлення сприятливого гідрологічного режиму ділянки річки Серет в межах с. Біла та м. Чортків компанією “ГК ЕНЕРГОПЕРСПЕКТИВА”, яка вже має проект з розчищення і поглиблення русла річки. Володимир Петрович наголосив на необхідності внесення змін до вищезазначеного проекту з метою обладнання місця купання (пляжу) для жителів міста.

Водночас, очільник міста запропонував фахівцям Національного університету водного господарства та природокористування провести дослідження у місці утвореного виру, де відбуваються нещасні випадки, так як попередні дії, спрямовані на усунення наявної проблеми, не змінили ситуацію.

Представники обох організацій в найкоротший термін повинні спільно розробити план дій, що дасть можливість знайти найоптимальніший варіант ліквідації небезпечного місця.

Вже наступного тижня фахівці нададуть міському голові Володимиру Шматьку свої пропозиції по вирішенню цієї проблеми.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту