Чортків online

Із засідання виконкому

На черговому засіданні виконавчого комітету, що провів в.о. міського голови Олег Недокус, розглянуто близько 40 питань.

Члени виконкому заслухали інформацію начальника відділу молоді та спорту управління освіти, молоді та спорту Віктора Нагірного про проведення заходів по забезпеченню розвитку фізичної культури та спорту на території міста.

Як зазначив доповідач, за час роботи відділу, починаючи з травня 2016 року, працівниками проводиться значна робота по активізації розвитку спорту, пропаганді здорового способу життя серед широких верств населення й особливо учнівської молоді.

Зокрема, забезпечено участь футбольної команди ФК “Чортків-Педуніверситет” у Чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд (з міського бюджету виділено кошти у сумі 24 200, 00 грн.) та Чемпіонаті області з футболу (20 000,00 грн.).

Протягом 2016 року проведено 12 навчально-тренувальних зборів футбольної команди. Загальний обсяг коштів, які були виділені на їх проведення складає 271 796,00 грн.

У 2017 р. проведено 7 навчально-тренувальних зборів, загальний обсяг коштів складає 188 796,00 грн. Також команда протягом 2017 року неодноразово брала участь у Чемпіонаті України з футболу серед аматорських команд. Для забезпечення участі управлінням освіти, молоді та спорту виділено кошти у сумі 35 996,00 грн.

Цьогоріч двічі проводився навчально-тренувальний збір футбольної команди “Чортків-Педліцей” U15, а в квітні поточного року команда взяла участь у 18-му турі матчу Першості України 2016/2017 Перша ліга U15, загальний обсяг коштів — 50 000, грн.

Значна увага приділялась і участі баскетбольної команди “Кристал” у Всеукраїнських змаганнях. а також волейбольної команди “Кристал” у Чемпіонатах України.

У 2016-2017 р. проводились Спортивні ігри учнівської молоді, спортивно-масові заходи з різних видів спорту та ін.

Заслухавши та обговоривши інформацію начальника відділу молоді та спорту Віктора Нагірного, члени виконкому вирішили взяти її до відома.

Впродовж засідання затверджено Положення про порядок надання адресної грошової допомоги громадянам міста Чорткова, надано дозволи на розміщення зовнішньої реклами-штендера, на укладання договору оренди елемента благоустрою, присвоєно поштові адреси на житлові будинки, господарські будівлі та споруди та ін.

Усі рішення прийнято після детального обговорення кожного питання та відповідно до представлених пакетів документів працівниками відповідних структурних підрозділів міської ради.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту