Чортків online

Відбулось засідання місцевої комісії

Приводом для скликання постійно діючої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Чорткова стало звернення жителів буд. № 60, що по вул. Кобилянської про надання матеріальної допомоги на ліквідацію наслідків стихії. Через несприятливі погодні умови, 25 липня п.р. у другій половині дня було пошкоджено покрівлю даху вищезазначеного будинку.

Для обстеження будівлі, що постраждала внаслідок стихії 26 липня п.р. виїхала комісія у складі: в.о. міського голови Олега Недокуса, завідувача сектором з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення міста Чорткова Віталія Фика, начальника відділу ЖКГ, благоустрою та інфраструктури міської ради Василя Воціховського, депутата округу Романа Безпалька. Згідно з висновками комісії встановлено розмір збитків нанесених негодою.

На основі акту обстеження члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій міста Чорткова погодили поповнення матеріального резерву міської ради будівельними матеріалами згідно з “Програмою захисту населення і території м. Чорткова від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру на 2017 рік”.

Таким чином, жителі будинку отримають будівельні матеріали, на відновлення даху, зокрема: шифер (СВ-8 хв. 1.75 ˟ 1.15–12 листів), гусаки (2 м/п оц. ялинка—7 штук), цвяхи шиферні (2 кг).

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту