Чортків online

Всі роботи в місті під контролем міської влади

Сьогодні міський голова Володимир Шматько спільно з заступником міського голови Олегом Недокусом, начальником відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури міської ради Василем Воціховським побували в мікрорайоні Кадуб, з метою контролю виконання забов’язань Чортківського ККП і ПП “Катруб”.

 

На виїзній робочій нараді були присутні: начальник ККП Віталій Царик, директор сміттєпереробно-сортувальної лінії ТзОВ “ЕКО БАЛАНС ТЕР” Максим Дурняк, директор Чортківського відділення ПП “Катруб” Олена Скалій.

У зв’язку з тим, що 13 червня п. р. ПП “Катруб” визнано переможцем конкурсу “Про визначення надавача послуг з вивезення твердих побутових відходів на території м. Чортків” з 16 липня ця організація приступила до виконання своїх обов’язків. Підприємство, яке протягом року займалось вивезенням твердих побутових відходів з трьох мікрорайонів міста, відтепер обслуговуватиме територію усього Чорткова.

Для надання якісних послуг ПП “Катруб” закуплено та встановлено євроконтейнери (вартість кожного складає 6 тис. гривень) по вулицях: Маковея, В. Великого, Січинського, 13, Незалежності, Монастирська, Заводська та ін.

Задля безперешкодного виконання робіт ПП“Катруб”- встановлення нових сміттєвих контейнерів – очільник міста доручив начальнику Чортківського ККП Віталію Царику здійснити відповідні роботи, а саме: звільнити території від старих металевих сміттєвих баків та прибрати майданчики для нових контейнерів.

У той же час очільник міста наголосив на необхідності утримання в належному санітарному стані усіх місць, де будуть встановлені сміттєві контейнери. З такою вимогою він звернувся до директора Чортківського відділення ПП “Катруб” Олени Скалій.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту