Чортків online

Чортків очима редакторів України

З метою популяризації туристичного бренду Тернопільщини місто Чортків сьогодні відвідали учасники прес-туру “Україна очима редактора”, що проходить з 01 по 03 серпня п. р. на території Тернопільської області.

Міський голова Володимир Шматько гостинно зустрів представників мас – медіа України та подарував пам’ятні подарунки.

У вітальному слові, зокрема, зазначив, що найважливіше для нього як міського голови й усіх місцян — популяризація нашого Чорткова не лише на Тернопільщині, а й в Україні та за її межами.

Цьому, на думку, очільника міста сприятимуть і проведення таких заходів.

Володимир Петрович побажав гостям позитивних вражень від перебування на чортківській землі та успішного завершення прес-туру.

У журналістській акції взяли участь представники друкованих та електронних ЗМІ із дванадцяти областей України. Зокрема, з міст Київ, Дніпро, Львів, Вінниця, а також Київської, Полтавської, Тернопільської, Хмельницької, Сумської, Черкаської, Чернівецької областей.

У рамках туру журналісти відвідають наймальовничіші куточки України, про що розповідатимуть на шпальтах своїх газет та у телевізійних програмах.

Гостей супроводжували представники відділу туризму Тернопільської облдержадміністрації, відділу культури, національностей, туризму та релігії Чортківської міської ради, Чортківського міського комунального краєзнавчого музею.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту