Чортків online

Відбулось чергове засідання виконкому

На черговому засідання виконавчого комітету міської ради, яке провів в.о. міського голови Роман Тимофій розглянуто більше 20 питань.

Члени виконкому заслухали доповідь начальника фінансового управління Надії Бойко про виконання міського бюджету за I півріччя 2017 року. Після детального обговорення інформації, прийнято рішення – схвалити звіт та подати на затвердження міській раді.

Про розгляд матеріалів ревізії фінансово-господарської діяльності комунального підприємства “Чортківський комбінат комунальних підприємств” поінформувала головний бухгалтер підприємства Гевко М.В.

Зокрема, зазначалось, що протягом травня – липня п.р. Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Тернопільській області проводилась планова ревізія фінансово-господарської діяльності КП ККП. Ревізійний період становив термін: з 01.01.2014 р. по 30.04.2017 р.

Проведеною ревізією встановлено фінансових порушень на загальну суму 622,67 тис. грн. Порушення допущені при проведенні капітального і поточного ремонтів доріг і тротуарів. Так, внаслідок неправильного застосування усереднених показників загальновиробничих та адміністративних витрат, завищення обсягів виконаних робіт підрядниками, призвело до зайвої оплати робіт ФОП Казарян С.С., СПД – ФО Кутрань О.М., ПП “Славутич”, ТОВ “Шляховик”, ТзОВ “ Дор Будінвест СВ” на загальну суму 619, 5 тис. грн. Слід відзначити, що дані суми порушень виявлено при проведенні робіт у 2014 та 2015 роках.

Крім цього, зайво оплачено з міського бюджету кошти за здійснення технічного нагляду СПД Петрів Р.М. – 2, 16 тис. грн. та СПД Банарюк В.Л. – 0, 99 тис. грн.

На даний час виявлені порушення частково відшкодовано в сумі 419, 9 тис. грн.

За допущені порушення фінансової дисципліни на одну посадову особу складено протокол за ст. 164-2 КупАП — порушення законодавства з фінансових питань. Матеріали ревізії направлено в правоохоронні органи.

Заслухавши та обговоривши інформацію щодо результатів ревізії члени виконавчого комітету вирішили взяти її до відома. З метою недопущення виявлених недоліків у подальшій роботі директору КП ККП Царику В.Я. доручено посилити контроль за дотриманням законодавчих та нормативних актів при використанні коштів та комунального майна підприємства.

Впродовж засідання надано дозволи на розміщення зовнішньої реклами-штендера, присвоєно поштові адреси на житлові будинки, господарські будівлі та споруди, погоджено місця для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту