Чортків online

У зоні АТО загинув 21-річний боєць з Чортківського району

У суботу, 12 серпня, під час виконання бойового завдання поблизу с. Водяне, Волноваського району, Донецької області загинув солдат Сторчак Іван Васильович, 1996 р.н., навідник кулеметного взводу військової частини А 2896, уродженець с. Криволука Чортківського району.

Вічна пам’ять Герою!

Відповідно до розпорядження міського голови Володимира Шматька від 14.08.2017 р. № 205 -од “Про оголошення Днів жалоби у місті Чорткові”

з 14 по 16 серпня, у зв’язку із загибеллю мешканця с. Криволука, Чортківського району Сторчака Івана Васильовича – солдата Збройних Сил України, у місті Чорткові оголошено Дні жалоби.

На знак скорботи за загиблим у Дні жалоби на підприємствах, установах та організаціях буде приспущено Державний Прапор України із траурною стрічкою на будівлях.

У Дні жалоби у розважальних закладах (кафе, барах, ресторанах) відмінено проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань.

Прощання з тілом Героя проходитиме завтра, 15 серпня об 11.00 біля Собору Верховних Апостолів Петра і Павла. Після поминальної панахиди траурна процесія буде рухатись вулицями Незалежності, Володимира Великого до границі території міста Чорткова.

Звертаємось до усіх мешканців міста:

Прийдіть! Помоліться за душу загиблого земляка, який віддав своє життя за Україну!”

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту