Чортків online

Відбувся черговий прийом громадян у міського голови

Очільник міста Володимир Шматько провів прийом громадян. Сьогодні на прийом прийшли більше 40 жителів міста, серед яких були як колективні, так і індивідуальні звернення.

З проханням надати дозвіл на відключення від тепломережі та встановлення індивідуального опалення звернулись представники вулиць Лепкого, Коновальця, Шевченка, В. Великого. Суть питання полягала у наступному. Більшість мешканців будинків надали згоду на відключення. Але є приклади, де, скажімо з 12-квартирного будинку – у 10 квартирах власники готові до відключення, а у 2-х квартирах – відмовляються встановлювати індивідуальне опалення. 


Володимир Петрович доручив заступнику міського голови Роману Тимофію, начальнику відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури Василю Воціховському з’ясувати деталі по кожному з таких будинків та провести з мешканцями додаткову роз’яснювальну роботу. При цьому міський голова наголосив на необхідності вивчення категорії людей, які відмовляються відключитись від тепломережі. 


“Ми обов’язково допоможемо жителям міста, які не спроможні за власні кошти встановити індивідуальне опалення. Інваліди І, ІІ групи захворювань, онкологічно хворі, одинокі люди похилого віку та малозабезпечені отримають відповідну компенсацію з міського бюджету на придбання опалювального котла”, – зазначив Володимир Шматько.

Ряд звернень стосувались допомоги у працевлаштуванні. Серед них і колишня жителька міста Торецька, Донецької області. Заявниця розповіла, що пов’язала своє життя з Чортковом, так як нещодавно вийшла заміж за місцевого хлопця. На жаль, усі її намагання знайти роботу не дали позитивних результатів. Володимир Петрович уважно вислухав жінку та пообіцяв допомогти з вирішенням її проблеми, тим паче, що вона має таку потрібну професію як реабілітолог. Гостя з Донецької області пішла від міського голови не лише з запевненням у допомозі, а й з подарунком – сувенірами з логотипом Чорткова.

По питанню порушень добросусідських відносин звернулись мешканці вулиць С. Бандери, О. Гончара. Володимир Петрович пообіцяв заявникам особисто побувати на їх територіях та доручив начальнику відділу містобудування, архітектури та капітального будівництва Уляні Глущук, начальнику відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища Роксолані Губ’як організувати в найближчий час спільний виїзд комісії на ці об’єкти.

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту