Чортків online

Депутати затвердили Положення про порядок використання шкільного автобуса

Затвердженим Положенням визначено порядок використання шкільного автобуса, отриманого в рамках реалізації державної цільової Програми “Шкільний автобус”, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 16 січня 2003 року № 31, а також

завдяки ініціативі міського голови Володимира Шматька, підтримці голови облдержадміністрації Степана Барни, депутатів рад усіх рівнів і особисто Любомира Білика, начальника управління освіти, молоді та спорту Людмили Поліщук та ін. Цей спеціальний транспортний засіб для школярів міста Чорткова придбано на умовах співфінансування 70% – кошти державного бюджету (1 млн. 170 тис. грн.), 30% ( 510 тис. грн.) – кошти міського бюджету.

Організація перевезень учнів та педагогічних працівників буде здійснюватись у відповідності до діючих нормативно-правових актів України із забезпечення безпеки дорожнього руху, перевезень пасажирів автобусами.

Шкільний автобус буде здійснювати регулярні перевезення за встановленим маршрутом і розкладом, з посадкою і висадкою дітей і педагогів на передбачених маршрутом зупинках до місць навчання, а також для організації екскурсійних поїздок, здійснення нерегулярних перевезень учнів та педагогів до місць проведення позакласних і позашкільних, виховних, культурно-масових заходів і спортивних змагань, забезпечення участі представників навчально-виховного процесу в нарадах, семінарах, конференціях тощо.

Положенням регулюються повноваження управління освіти, молоді та спорту міської ради та обов’язки керівника загальноосвітнього навчального закладу — балансоутримувача шкільного автобуса, що здійснюватиме перевезення учнів і педагогів.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту