Чортків online

Із пленарного засідання сесії міської ради

На пленарному засіданні 26 сесії міської ради, що провів міський голова Володимир Шматько, були присутні 24 депутати із 34 обраних, керівники структурних підрозділів міської ради, представники громадськості, ЗМІ.

Депутати розглянули близько 40 питань, внесених до порядку денного.

З метою забезпечення належної діяльності міської ради, на підставі витягу з Постанови Чортківської міської виборчої комісії від 13 липня 2017 року № 20 “Про реєстрацію наступного за черговістю кандидата у депутати від Чортківської міської організації Політичної партії “ Об’єднання “Самопоміч”, відповідно до п. 3. ст. 89 Закону України “ Про місцеві вибори” депутатом міської ради зареєстровано Садовську Лесю Миколаївну. Після складання Лесею Садовською Присяги прийнято рішення про визнання повноважень депутата Чортківської міської ради VII скликання.

Міський голова Володимир Шматько привітав колегу з цим високим званням та висловив сподівання, що новий депутат міської ради буде гідним наслідувачем принципового і відданого справі служіння людям колишнього депутата міської ради Крикніцького Ігоря Ярославовича, який після важкої хвороби пішов з життя.

Володимир Петрович побажав плідної роботи на благо чортківської громади та вручив Лесі Миколаївні посвідчення депутата міської ради, нагрудний знак і квіти.

Наступним питанням черги денної депутати внесли зміни до рішення міської ради від 13 листопада 2015 року № 16 “Про утворення та затвердження персонального складу постійних депутатських комісій Чортківської міської ради VII скликання” та ввели до складу комісії з гуманітарних питань та соціального захисту населення депутата міської ради Лесю Садовську.

Також згідно з рішенням “Про внесення змін до рішення міської ради від 13 листопада 2015 року № 14 “Про закріплення депутатів Чортківської міської ради за виборчими округами м. Чорткова”, депутата міської ради Лесю Садовську закріплено за виборчим округом № 27 м. Чорткова.

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту