Чортків online

Чортків буде з чистою артезіанською водою!

Відновлення ефективної роботи Чортківського комунального підприємства ВУВКГ, що розпочате з приходом новообраної міської влади (рік і вісім місяців тому), триває.

Станом на сьогодні більша частина міста (близько 70% ), в т.ч. жителі мікрорайону Кадуб з 04 травня поточного року, споживають джерельну воду. В той же час, центральна частина міста та вулиці Пігути, Гончара, Зелена, Хічія, Петушевича, С. Бандери, Подільська користуються річковою водою (1400 куб. м на добу).

З метою виконання доручення міського голови Володимира Шматька щодо забезпечення жителів усього міста Чорткова чистою артезіанською водою до кінця серпня п. р., працівники водоканалу спільно з представниками ПП “Компанії Інсталбуд”, які проводили зварювальні роботи з трубами діаметром 160 мм, збудували дюкер, що з’єднає дебетові скважини станції Ваврінова зі Старою насосною. Ця процедура дасть можливість повністю відмовитись від споживання річкової води.

Відновлення перспективного водозабору Старої насосної триває з березня п.р., наразі вже розконсервовано 6 свердловин, планується ще 6. Тут встановлено сучасні й економні насоси, та проведена нова електромережа. Реконструйовано ще 4 свердловини станції Ваврінова. Усі ці роботи направлені на забезпечення всього міста джерельною водою”,- зазначив начальник Чортківського ВУВКГ Віктор Гордієнко.

Міський голова Володимир Шматько проінспектував хід виконання робіт по будівництву нового водогону довжиною 400 метрів, (вартість труб виробника “Інсталпласт-ХВ”становить 200 тисяч гривень), на водозаборі Стара насосна.

Володимир Шматько: «Я щиро вдячний начальнику Чортківського ВУВКГ Віктору Гордієнку і його колективу за проведену надважку роботу задля поліпшення якості водопостачання на території міста. У той же звертаюсь до жителів Чорткова з проханням: користуйтесь водою ощадливо! Не забувайте вчасно сплачувати рахунки за спожиту воду. Памятайте, що чиста вода –велика цінність!»

 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту